Par Maksima Galkina uzstāšanos latviešu valodā izteikusies arī Ksenija Sobčaka – lūk kas viņai sakāms

Allas Pugačovas vīrs koncerta laikā Latvijā uzstājās latviešu valodā, kur pajokoja, ka krievi tagad nesaprot notiekošo.

Žurnāliste Ksenija Sobčaka nokomentējusi humorista Maksima Galkina uzstāšanos latviešu valodā viņa koncerta laikā Jūrmalā. Ierakstu viņa publicējusi savā Telegram kanālā.

Pirms dažām dienām Allas Pugačovas vīrs pārsteidza daudzus, no skatuves latviešu valodā pajokojot, ka krievi it kā nesaprot notiekošo. Pēc tam viņš turpināja uzstāšanos krievu valodā. Krievijā šis Maksima joks izpelnījās lielu kritiku.

“Labi, ka pagaidām ne visa uzstāšanās latviski. Slikti, ka drīz no viņa to var prasīt. “Krievi vispār nesaprot, kas notiek un par ko viņi ir samaksājuši.” Aktuāli, teiksim tā, un ne tikai Latvijai”, – priekšnesumu novērtēja Sobčaka.

Sobčaka, visticamāk, tādējādi mēģina pateikt, ka Galkins nebūšot aktuāls Krievijā un cilvēki Krievijā nemaksās par viņa koncertiem… Jāatgādina, ka Sobčaka, lai arī sevi dēvē par opozicionāri, ļoti bieži izceļas ar prokremliniskiem izteicieniem un Putinu atbalstošiem paziņojumiem.

Lasi vēl: Vai nu viss ir ideāli, vai nekādi: lielākie perfekcionisti pēc zodiaka zīmes

Tāpat vienā no Galkina koncertiem esot noticis kautiņš. Nepatīkamais incidents tika uzfilmēts, bet vēlāk video izplatījās sociālajos tīklos. Visticamāk, konfliktu izraisīja atšķirīgi politiskie uzskati.

 

Leave a Comment