Astrologi ir paredzējuši, ka no 17. līdz 20. novembrim 3 zīmes cietīs mokošas aizvainojuma un dusmu mokas

Astrologi brīdina par sarežģītu laiku noteiktu zvaigznāju pārstāvjiem. No 17. līdz 20. novembrim trīs zodiaka zīmes var saskarties ar mokošām aizvainojuma un dusmu mokām.

Šis periods var izrādīties pārbaudījums jūsu liktenim. Aplūkosim tuvāk, kuras zodiaka zīmes nonāks šīs astroloģiskās drāmas ietekmē:

Auniem raksturīgais azarts un dzīvesprieks var tikt pārbaudīts. Tev nāksies saskarties ar situācijām, kas izraisīs aizvainojumu un aizkaitinājumu. Centies saglabāt mieru un izvairīties no konfliktiem. Mēģini atrast konstruktīvus problēmu risināšanas veidus.

Tas viss norāda uz iespēju vājināt karmas ietekmi uz jūsu likteni. Šīs zīmes sargeņģeļi sāk aktīvi iejaukties, lai atbalstītu savus aizbildņus. Horoskops 2023. gada novembrim arī norāda uz šo aktīvo augstāko spēku iejaukšanos dzīvē.

Tādējādi būs periods, kura laikā viņi spēs atbrīvoties no karmas važām un līdz ar to jūtami uzlabos savu finansiālo stāvokli un sakārtos personīgās attiecības.

Vēžiem šis periods var būt emocionāli saspringts. Iespējami pārpratumi ar tuviem cilvēkiem, kas var izraisīt aizvainojuma sajūtu. Centieties atklāti komunicēt ar citiem un paust savas jūtas, taču dariet to taktiski, lai izvairītos no konfliktiem.

Lasi vēl: Gaidāms vēl viens sadārdzinājums! Plāno par 37% palielināt šī nodokļa likmi

Šis periods prasa pacietību un smagu darbu, lai pārvarētu finansiālās problēmas, taču tas ir arī unikāla iespēja jums iemācīties pārvaldīt savas finanses un nokārtot karmiskos parādus.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment