Aptumsuma vētras trieciens: šīs 3 zodiaka zīmes no 26. oktobra aizvilks spēcīgs problēmu virpulis

Astrologi pastāstīja, kā Aptumsuma enerģija ietekmēs dažas zodiaka zīmes. Marss, Merkurs un pēc tam arī Saule ieiet Skorpiona zīmē, sagatavojot mūs aukstam laikam un jauniem izaicinājumiem.

Skorpiona enerģija mums palīdzēs šonedēļ nepadoties, jo mums būs nepieciešama viņa spītība un spēja bezgalīgi atjaunoties, ņemot vērā, ka 28. datumā mums būs aptumsums un pilnmēness Vērša zīmē. Tomēr trīs zvaigznāju pārstāvjiem šādas pārmaiņas nebūs viegli pārvarēt.

Dvīņiem sākot ar 26. oktobri vajadzētu būt uzmanīgākiem, jo tranzīts var jūs nedaudz satricināt un izvest no komforta zonas. Jums gaidāms ļoti interesants laiks.

Mēness, kas atrodas opozīcijā Venērai, var nenest jums tās labās ziņas, kuras jūs gaidījāt. Vissvarīgākais ir nemēģināt uzspiest lietas un palīdzēt zvaigznēm, tās var tikt galā pašas.

Lasi vēl: Psiholoģiskā pārbaude “Izvēlies kleitu” un noskaidro ko tava izvēle slēpj tavā būtībā

Zelta rudens Dvīņiem sākas ar vēl lielāku spožumu. Tevi gaida papildu ienākumu avoti, kas, iespējams, saistīti ar investīcijām vai uzņēmējdarbību. Šis mēnesis sniegs tev stabilitāti un pārliecību par nākotni.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment