Aptumsuma vētras trieciens: šīs 3 zodiaka zīmes no 26. oktobra aizvilks spēcīgs problēmu virpulis

Vēži, ja grib paveikt ko sliktu, tas jums nenākas par labu, bet tikai atņems miegu un mieru.

Šonedēļ tevi var pārņemt vainas sajūta, tāpēc labāk atsakies no darbībām, kuras uzskati par neētiskām. 28. oktobrī pienāks Pilnmēness un aptumsums, un gribēsies atteikties no saņemtajiem labumiem.

Oktobris Vēžiem nesīs ilgi gaidītos finansiālos panākumus. Tu vari saņemt prēmiju, paaugstinājumu amatā vai atrast jaunu ienākumu avotu. Centies neiztērēt visu nopelnīto un daļu no tā ieguldīt nākotnē.

Lai gan zināms, ka Skorpiona sezona pamodina kaislību, Zivis var atklāt, ka mīlestības pieredze šobrīd nav tā, kas viņiem nepieciešama. Tomēr pilnmēness laikā tavs romantiskais partneris pēkšņi izteiks tev savas prasības. Izdariet sev labu un nepadariet to par problēmu.

Lasi vēl: “Īpaši pakļautas krāpšanai gaidāmā pilnmēness laikā..”; 3 zodiaka zīmes piedzīvos vilšanos pilnmēness laikā 2023. gada 28. oktobrī

Zivis būs priecīgi uzzināt, ka nākamais mēnesis viņiem nesīs ne tikai finansiālu stabilitāti, bet arī iespēju finansiāli eksperimentēt. Izmēģini jaunus ieguldījumus vai naudas pārvaldīšanas veidus, un tavi uzkrājumi varētu ievērojami palielināties.

 

Leave a Comment