“Apskatiet piedāvātos meža attēlus un izvēlieties sev vispatīkamāko!” – Izvēlētais attēls atklās jūsu patiesās vēlmes

3.Attēls – vasaras mežs

Jūsu izvēle liecina, ka esat harmoniskā un mierīgā stāvoklī. Jums patīk tas, kas ar jums notiek šobrīd. Jūs nevēlaties neko mainīt. Jūs jūtaties labi, mierīgi un ērti. Jums patīk notiekošie notikumi vai kaut kā interesanta un aizraujoša gaidīšana.

Lasi vēl: Jelgavā vīrietis nozog kādu priekšmetu, taču drīz vien tiek pamanīts ļoti neveiklā situācijā un tiek atmaskots

Lasi vēl: Ārsts brīdina: “Neēdiet tomātus ar mizu! Nekādā gadījumā nelieciet tomātus vienā maisā ar maizi vai sieru … “

Jūs jūtat žēlastību, mieru un baudu. Tas nenotiek visu laiku, un tas nenotiek ar visiem. Viss, ko tagad vēlaties, ir atcerēties notiekošo. Iemūžiniet savas emocijas, pieredzi un sajūtas atmiņā. Pie tiem varēsi atgriezties brīžos, kad pietrūks harmonijas un spēka.

 

4.Attēls – ziemas mežs

Jūsu izvēle liecina, ka jūsu vēlmes ir vērstas uz darbu. Tagad jūs esat aktīvs un aktīvs. Jūs esat gatavs nenogurstoši strādāt. Visticamāk, jūs jau esat izvirzījis vadlīnijas un iezīmējis savus mērķus un vēlmes. Ja nē, tad tagad ir īstais laiks to darīt.

Tu vēlies savus spēkus un resursus novirzīt tam, kas nesīs tev noderīgus rezultātus. Kāds var atzīmēt gaidāmos notikumus, kas jums ir sarežģīti. Varbūt tev taisnība. Jūs gaida grūts laiks. Bet. Tas būs produktīvs un auglīgs. Vai nu uzsāksi kādu svarīgu projektu, vai pabeigsi sev kaut ko svarīgu, ko sen neesi vēlējies uzņemties.

 

5.Attēls – rudens mežs

Jūs esat izvēlējies rudens mežu. Tas simbolizē auglību un briedumu. Visticamāk, tu neiebilstu savas vēlmes virzīt uz pašsajūtu. Jūs koncentrējaties uz skaistumu un kontemplāciju. Paralēli jums būtu lietderīgi pārdomāt dažus savus uzskatus. Varbūt jūs jau sen esat centies mainīt savu dzīvi.

Ja tā, tad laiks tam ir šeit un tagad. Viss, kas jādara, ir atbrīvoties no veltīgām nožēlām par zaudēto. Nekas tavā dzīvē nav nejaušs, un nekas nevar būt tukšs un bezjēdzīgs. Tikai jums ir tiesības pieņemt lēmumus par izmaiņām. Un, kamēr ir vēlme kaut ko mainīt, vienmēr būs iespējas un spēks to izdarīt.

 

6.Attēls – lietus mežs

Jūsu izvēle ir uz jaunāko attēlu. Kāds uz tā redzēs lietus, kāds – miglu. Redzamais var liecināt par tieši pretējiem stāvokļiem. Vai arī jūs tagad esat pēc iespējas pilns ar optimismu. Vai, gluži pretēji, jūs esat ļoti skumji. Pirmajā gadījumā jūsu vēlmes ir vērstas uz pozitīvo emociju intensitātes samazināšanu. Otrajā – vienkārši izlādējiet.

Lasi vēl: Jelgavā vīrietis nozog kādu priekšmetu, taču drīz vien tiek pamanīts ļoti neveiklā situācijā un tiek atmaskots

Lasi vēl: Paskaties uz attēlu- un vispirms pasaki redzēto!” tas daudz pastāstīs par tevi

 

Abos apstākļos jūs vēlētos būt emocionāli un garīgi attīrīti. Emocijām ir tendence uzkrāties. Kad mēs laikus netiekam vaļā no kaislību intensitātes, mūsos sāk traucēt pārmērīga jūtīguma. Jums palīdzēs fiziskās aktivitātes, asaras, pastaigas, atklāta saruna, relaksējoša vanna, meditācijas tehnikas.

Leave a Comment