Paskaties uz attēlu- un vispirms pasaki redzēto!” tas daudz pastāstīs par tevi

Vēlaties veikt domāšanas veida psiholoģisko pārbaudi? Šīs lietas man ļoti patīk, jo palīdz izvēdināt galvu un pārslēgties. Tagad tas ir īpaši aktuāli, jo katru dienu atrodamies nebeidzamā informācijas plūsmā. Un tāpēc es vēlos vienkāršu cilvēcisku atpūtu. Cerams, ka šī viktorīna jums palīdzēs!

Tātad, mēs strādājam pēc vecās pārbaudītās shēmas. Jūs skatāties uz attēlu un sakāt pirmo, kas iekrita acīs. Atkarībā no jūsu atbildes mēs noteiksim, kāda veida domāšana jums ir un ko tā saka.

Pirmais, kas iekrita acīs, bija tauriņa spārni. 

Ja tā, tad varu tikai apsveikt. Jums ir neatkarīgs prāts un vienmēr klausāties savā iekšējā balsī. Tas ir ļoti svarīgi, jo bieži vien cilvēki bez citu viedokļa neko nevar izlemt. Bet tas nav tavs stāsts.
Jums ir tendence izvirzīt mērķus un soli pa solim tos sasniegt.

 

Lasi vēl: Latvijā pirmo reizi manīts ļoti invazīvs plēsējs; iedzīvotājiem lūgts viņu manot netuvoties!

 

Neatkarīgi no tā, cik grūti tas ir, jūs vienmēr varat atrast problēmas risinājumu un izeju pat no visnepatīkamākās situācijas. Tauriņcilvēki nebaidās no neveiksmēm un ir gatavi riskēt, ja tas ir jādara. Un bieži vien ņem piemēru no šādiem cilvēkiem. Viņi ir labi vadītāji un var vadīt citus. Viņus sauc arī par pionieriem, kuri viegli pārvar jebkādus šķēršļus, kas viņiem traucē. Jūs vienmēr jūtaties droši viņu tuvumā.

 

 

Turpini lasīt, kādas ir pārējās attēlā redzamās lietas, nākošajā lapā

Leave a Comment