“Apskatiet piedāvātos meža attēlus un izvēlieties sev vispatīkamāko!” – Izvēlētais attēls atklās jūsu patiesās vēlmes

Apskatiet piedāvātos meža attēlus un izvēlieties sev vispievilcīgāko tagad. Centieties nekoncentrēties uz gadalaikiem un laikapstākļiem. Izvēlei jābūt spontānai un ātrai.

 

1.Attēls – pasaku mežs

Jūs izvēlējāties ne visai reālistisku attēlu. Tas liek domāt, ka jau sen esi vēlējies nomest važu nastu. Iespējams, pēdējā laikā esat uzņēmies pārāk lielu atbildību.

 Darbs, draugi, kolēģi, bērni, mīļākie. Patiešām, kādam no viņiem tik ļoti vajadzīga palīdzība, ka viņi nevar iztikt bez jūsu uzmanīgās līdzdalības?

Jūsu vēlmes ir vienkāršas un ikdienišķas. Jūs meklējat nomaļu vietu, kur varat izolēties no ārpasaules. Un gaidiet tur līdz labākiem laikiem.

 Padomā par sevi. Mēģiniet noteikt prioritātes. Tagad viņiem vajadzētu strādāt jūsu labā. Tev savā dzīvē jābūt numur viens!

 

2.Attēls – tropu mežs

Jūsu izvēlētais mežs ir spriedzes un noslēpumu pilns. No vienas puses, viņš tevi aicina. No otras puses, tas ir pilns ar zināmām briesmām un pat bailēm.

 Jūs droši vien ilgojāties pēc “pikanta”. Tas notiek, kad mūsu jūtas un emocijas ir blāvas. Šādos dzīves periodos mēs pārtraucam garšu. Mēs zaudējam interesi par notiekošo tieši tāpēc, ka mums viss ir apnicis.

Lasi vēl: Jelgavā vīrietis nozog kādu priekšmetu, taču drīz vien tiek pamanīts ļoti neveiklā situācijā un tiek atmaskots

Lasi vēl: Tā ir absolūta krāpšana. Šis bērns vispār nav no mana dēla, vedeklai paziņoja vīramāte

Jebkurš izsmalcināts gardums, ja to patērē ar apskaužamu regularitāti, zaudēs savu garšu. Varbūt jums vajadzētu izmēģināt kaut ko pilnīgi jaunu?

Patiesībā mīklas mūs apņem visur. Jaunas valodas, nezināmas kultūras vērtības, cilvēki, kas “apzina” dažādus principus. Pat jauna vieta var sniegt jums daudz nepazīstamas pieredzes.

Turpini lasīt, pārējo attēlu nozīmi, nākošajā lapā

Leave a Comment