Apokalipse ir tuvu: pirms 200 gadiem tika atklāts šokējošs pareģojums, kas pēc dažām dienām kļūs par realitāti!

1850. gadā vācu pilsētiņā Štafelšteinā vecas liepas dobumā tika atklāts rokraksts ar pareģojumiem. Kas ir rakstītā autors un kad vēstījums uzrakstīts, noskaidrot neizdevās. Tikmēr, atšifrējuši rakstīto, cilvēki bija šausmās. Tiek prognozēts, ka pasaulē valdīs īsts haoss.

Pareģojumā vēstīts par gaidāmo kataklizmu, kas notiks laikā, kad tuvosies “nodzisusi” ģeorotatoru klases neitronu zvaigzne Tifons – Medūza Gorgona.

Tā nesīs zemestrīces, cunami, vulkānu izvirdumus, trīs dienas zeme būs pilnīgā tumsā un “no debesīm nāks uguns”. Zināms, ka pēdējo reizi šāda zvaigzne pietuvojās Zemei ap 1500. gadu pirms mūsu ēras.

 

Pareģojuma autors vēstīja, ka šo briesmīgo murgu nebūs iespējams uzlūkot, tāpēc nebūs vērts pat skatīties pa logu. Gandrīz visa pilsēta būs klāta ar putekļiem, mūžīgi degs tikai viena svece, kas, ja gribēs, varēs dot gaismu.

Lasi vēl: WhatsApp iestatījumi, kuri jāieslēdz tieši tagad – nesaprotu kā es ātrāk iztiku bez visa šī!

Šādos apstākļos visus iedzīvotājus skars elpošanas spazmas un pastāvēs draudi. Vienā pilsētā plosīsies liesmas, citā plosīsies slimība, un visas pilsētas pārņems baiļu vilnis.

Tas nav viss..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment