Apokalipse ir tuvu: pirms 200 gadiem tika atklāts šokējošs pareģojums, kas pēc dažām dienām kļūs par realitāti!

Vīnē, Stefana laukumā, augs tikai dilles. Ja būs mēģinājums saskaitīt visus cilvēkus uz zemes, atklāsies, ka trūkst trešās daļas, un daudzi cilvēki dažādās valstīs sāks zaudēt prātu.

Zvaigznes gravitācijas ietekmē visās jūrās, okeānos un ezeros radīsies milzīgi paisuma viļņi, kas aptvers ievērojamu zemes daļu. Viļņi gaidāmi visā pasaulē. Jūras krastos nav ieteicams atrasties.

Šajā vēstījuma arī ir teikts, ka samazināties dzimstības līmenis visā pasaulē. Tomēr tikmēr citi pareģi uzsver, ka šis ir ļoti nepareizs pareģojumus, kurš tikai baida cilvēkus.

 

Lasi vēl: “Tas bija izdarīts šausmīgi un nežēlīgi”; Rogovkas iedzīvotājs atstāsta likumsargu teikto par mazās Justīnes lietu

Īpaši vērts pievērst uzmanību jēdzienam “trīs tumsas dienas”, kas ir saistīts ar to, ka zvaigzne Tifons – Medūza Gorgona nes sev līdzi drūmu gāzes un putekļu mākoni. Pētnieki jau sen ir identificējuši kālija cianīda klātbūtni šajos gāzu mākoņos, kas tiek uzskatīta par smacējošāko indi.

Tomēr ir vērts atcerēties, ka šādi pareģojumi tiek sastādīti katru gadu, tomēr par laimi tie nepiepildās. Ir vērts paturēt prātā pozitīvo enerģiju. 

 

Leave a Comment