Anastasijas Zavorotņukas vīrs atklāj, ka Jaungada naktī pametīs savu smagi slimo sievu

Pagājušajā nedēļā mediji ziņoja, ka Zavorotņuks šobrīd atrodas vēža centrā. Klīnikā viņa ieradās rudenī pēc stāvokļa pasliktināšanās. Černiševs katru dienu ieradās slimnīcā un pavadīja laiku kopā ar savu smagi slimo sievu, taču tuvākajā laikā viņš būs aizņemts ar darbu.

Pagājušās nedēļas nogalē Megasport sporta pilī pirmizrādi piedzīvoja Tatjanas Navkas jaunā ledus pasaka “Šeherezādes mīlas stāsts”. Galveno lomu izrādē atveido Kamila Valijeva. Kopā ar olimpisko čempioni priekšnesumā piedalās Viktorija Siņicina, Ivans Righini, Elizaveta Tuktamiševa un citi titulēti daiļslidotāji.

Unikālā iestudējumā loma tika atrasta arī Pjotram Černiševam. 51 gadu vecā daiļslidotāja ir ilggadējs Navkas draugs, kurš labprāt aicina viņu uz saviem projektiem.

Šodien kļuva zināms, cik daudz naudas saņems Anastasijas Zavorotņukas vīrs par cara Mirgali lomu. Izrādījās, ka viņa izrādes organizatoriem izmaksās 3,195 miljonus rubļu. Šīs naudas dēļ Černiševs piekrita sievu vienu atstāt slimnīcā.

Cik zināms, sportists plāno strādāt visas Jaungada brīvdienas, jo viņa ģimenei ļoti nepieciešama nauda, ​​lai samaksātu rēķinus par Zavorotņuka ārstēšanu.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām astrologi sola brīnišķīgu janvāri 2023.gadā

Soctīklos lietotāji pārmet ”Manas mīļās aukles” Vikas atveidotājas vīram par šādu rīcību. Izskan šādi komentāri: ”Vai tiešām viņš ir gatavs pamest savu smagi slimo sievu vienu?”, ”Viņam nekā nav svēta, ka svētkos sieva viena gulēs slimnīcā”.

 

COMMENTS

Leave a Comment