Pāvels Globa pastāstīja, ka 5. janvārī trīs zodiaka zīmes izies no “melnās likteņa svītras”

Janvāra sākuma horoskops ir ļoti pretrunīgs, taču katrs tajā atradīs to, ko visvairāk vēlējās, pat daudzas Jaungada vēlmes sāks piepildīties. Pāvels Globa ieskatījās vēl tālāk zvaigžņu izkārtojumā un ieraudzīja, ka 5.janvārī no Melnās likteņa joslas izies trīs Zodiaka zīmes.

2022. gada nogale daudziem izvērtās ļoti grūta, bet kādam likteņa melnā svītra vilkās ļoti ilgi un nekādā veidā nebeidzas. Ļoti gribas, lai 1.janvāra rītā viss sliktais paliek aiz muguras un nāk jauns priecīgs pārmaiņu laiks, bet tas var aizkavēties.

Tiesa, tas nenozīmē, ka veiksme jums apies ar līkumu, tā vienkārši kādam pienāks nedaudz agrāk, bet kādam citam būs nedaudz jāgaida. Ja tagad jūtaties ne pilnībā apmierināts, bet kāds pat nelaimīgs, tad drīz viss mainīsies un jūsu garastāvoklis uzlabosies.

Jau 5. janvāra rītā jūs sapratīsit, ka sliktā Melnā svītra ir aiz muguras, un jūs jau varēsiet sākt baudīt jaunu dzīvi.

Tā būs pavisam savādāka, un tajā atradīsiet visu, kas jums tik ļoti pietrūka laimei. Ja vēlēsieties, varēsiet sākt dzīvi no nulles, jums tam būs visas iespējas!

 

Jaunava

Ja Jaunavām dvēselē Jaunais gads vēl nav atnācis, tad 5.janvārī tas neizbēgami notiks, jo pienāks īstais pārmaiņu laiks. Jums nekas nav neiespējams, bet līdz šim vēl nav pienācis laiks, lai īstenotos kaut kas īpašs. Bet jūs zināt, kā gaidīt kā neviens cits.

Lasi vēl: Anastasijas Zavorotņukas vīrs atklāj, ka Jaungada naktī pametīs savu smagi slimo sievu

No 5. janvāra liktenis Jaunavām dāvās daudz jaunu iespēju, lai padarītu savu dzīvi laimīgu, īpaši vientuļajām Jaunavām. Jūs redzēsiet laimi vienkāršajos sīkumos, kas jūs ieskauj, un tad jūs sapratīsit, ka viena un tā pati persona ir ļoti tuvu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment