Lai gads būtu laimīgs: astroloģe stāstīja, ko nedrīkst darīt 31.decembrī

Tiek uzskatīts, ka 31.decembrī svinam īpašus svētkus, kad var ieprogrammēt veiksmi visam nākamajam gadam.

 

Protams, visi zina par vēlmju izteikšanu, un daudzas zvaigznes dalījās ar saviem neparastajiem veidiem, kā to izdarīt. Tātad Keti Topurija stāstīja, ka kopš bērnības viņa pieradusi to darīt šādi: zem zvanošā pulksteņa viņa pakāpās zem galda – un tur izteica vēlmes. Un, tā kā tie vienmēr piepildījās, tā atkārto šo procedūru tagad.

Bet papildus pozitīvajiem aspektiem ir daudz aizliegumu, un labāk tos nepārkāpt, saka Zlata, Krievijas, Kazahstānas un Eiropas dziedniece-burvis. Jo tieši gada pēdējā diena, 31. decembris, paver durvis jaunām iespējām. Ir svarīgi, lai tie atvērtos pareizi.

Ko 31.decembrī nevar darīt

Šajā dienā jūs nevarat lamāties un lamāties, un parasti strīdēties, izņemt no būdas netīro veļu, izšļakstīt negatīvo. Un, ja esi ballītē, kurā jūti ļaunu, negatīvu enerģiju, labāk to pamest vai dodoties pastaigā pa ielu.

Lasi vēl: 5 gadus kāds vīrietis uz savu īpašumu veda lapas no visas apkārtnes. Kaimiņi smējās, un tad viņi darīja to pašu

Ja skatāties filmas, gatavojot salātus, izvairieties no trilleriem un citām vardarbīgām drāmām. Tikai komēdijas, tikai labas filmas, tikai pozitīvas.

Mājas sakopšana ir obligāta, jo netīrumi var piesaistīt neveiksmi dzīvē jaunajā 2023. gadā. Bet grīdu mazgāšana, putekļu slaucīšana, veļas mazgāšana – visi šie darbi jāpaveic līdz 31.decembrim.

Nekādā gadījumā nevajadzētu izvest atkritumus pirms Jaungada svētkiem – tas var atņemt jums veiksmi un labklājību!

Lai pavadītu veco gadu, jūs nevarat valkāt jaunas drēbes. Labāk uzvelc jau uzvilkto, bet, satiekot gadu, jābūt vismaz kādai svaigai detaļai.

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate io</cite>

    After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don’t know if you’re free? I would like to consult with you. thank you.

Leave a Comment