Zodiaka zīmes, kurām astrologi sola brīnišķīgu janvāri 2023.gadā

Katrs mēnesis ir pilns ar patīkamiem un nepatīkamiem pārsteigumiem un notikumiem, un tas pats attiecas uz janvāri. Tomēr tiek prognozēts, ka dažām zodiaka zīmēm ir vairāk iemeslu būt laimīgām nekā citām. Paskatīsimies, par kuru horoskopiem ir runa!

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, ja neskaita kādu diezgan nepatīkamu pārsteigumu, kas, visticamāk, jūs sagaida 14. janvārī, visu atlikušo mēneša daļu jūs nokļūsiet no viena veiksmes pie otra.

Vēlme sasniegt personīgos un citus mērķus, spraiga radošums, iespējas jauniem romāniem un svaigs vējš notiekošās attiecībās (pēc 12. janvāra, kad Marss kļūst tiešs) – tas viss ir par tevi, dārgais Ūdensvīri!

Jupiters arvien vairāk motivēs jūsu zodiaka zīmes cilvēkus – un lielākā daļa jūsu vēlmju piepildīsies. Jo, lai kur jūs atrastos, jūs iespaidosiet, iegūsit jaunas paziņas un atradīsiet cilvēkus, kuri ir gatavi jūs uzklausīt un apspriest jūsu ieteikumus vai idejas.

Jūsu pievilcība pieaugs, un, sākot ar 27. datumu, jūs būsiet lielisks. Ir iespējams arī uzlabot finansiālo situāciju

Mežāzis

Mežāzis, ja savā zīmē izslēgsi retrogrādā Merkura ietekmi (tas nedaudz atgrūdīs kādas personīgās ambīcijas vai atgriezīs vecas problēmas, kuras jārisina), tad viss pārējais tavā dzīvē ritēs kā pulkstenis.

Jūsu rokās būs sviras cilvēku un situāciju kontrolei, un mērķi tiks sasniegti pa vienam. Un, ja jūs paļaujaties tikai uz veiksmi (tas ir, uz Jupitera palīdzību), tad šādā veidā tiks atrisinātas daudzas jūsu problēmas.

Lasi vēl: Nekad neglabājiet šīs 4 lietas savās mājās. Tās “atņem” labu garastāvokli un enerģiju (par to runāja arī mana vecmāmiņa)

Mājās visam jābūt labi un mierīgi. No 3. janvāra – līdz ar Veneras ieiešanu Ūdensvīrā un tavā 2. mājā – finansiāli tevi gaida daudz, un romantiski tu būsi koķetāks un pat nedaudz traks (protams, cik traki var kļūt Mežāži…).

Un, kad 18. janvārī beigsies Merkura retrogrāds, tu kompensēsi to, ko tā dēļ nevarēji izdarīt. Un no šī brīža tevi nevar apturēt neviens un nekas!

Turpini skatīt laimīgās zodiaka zīmes nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment