Aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvoklis uz 2023. gada 3. martu: ģimenei iesaka sākt vākt naudu

Fanus biedē zvaigznes vīra Pjotra Černišova ārējais izskats. Daiļslidotājs četrus gadus maksā par sievas dārgo ārstēšanu un strādā bez brīvdienām. Aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvoklis 2023. gada 3. martā joprojām rada bažas.

Četrus ilgus gadus fani nav redzējuši savu iemīļoto Anastasiju Zavorotņuku. No skatītāju redzesloka viņa pazuda 2019. gadā, kad viņai tika diagnosticēta glioblastoma. Šī ir viena no agresīvākajām vēža formām. Ārsti sniedza p.e.s.i.m.i.s.ti.s.k.a.s prognozes – ar šādu kaiti dzīvo ne vairāk kā divus gadus, bet dzīvespriecīgā “aukle Vika” jau sen ir pārkāpusi šo robežu.

Gribētos ticēt, ka viņai priekšā ne tikai ilgi dzīves gadi, bet arī atveseļošanās. Pagaidām ziņas nav tās iepriecinošākās, bet tās nav arī absolūti negatīvas.

Aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvoklis 2023. gada 3. martā joprojām ir smags, ārsti cenšas izvairīties no sāpīgās tēmas, taču cerība joprojām ir.

Kad slimība tikai lika par sevi manīt, aktrise ārstējās gan Krievijā, gan ārzemēs, pēdējos pāris gadus viņa iziet atbalstošu terapiju privātā klīnikā Maskavā.

Ārstēšana tur ir dārga, to sāk tikai pēc tam, kad par pacientu ir samaksāts pusmiljons rubļu (aptuveni 6500 eiro). Turklāt par palātu un citām manipulācijām jāmaksā atsevišķi. Taču Anastasijas ģimene cītīgi pilda visus nosacījumus, daiļslidotājs Pjotrs Černišovs ilgus gadus strādā bez atvaļinājuma.

Lasi vēl: “Talantīgs aktieris ir atstājis mūsu dzīvi uz visiem laikiem”: mēs sērojam par slavenības aiziešanu

Rezultātā Anastasijas kolēģi sākuši celt trauksmi, jo daiļslidotāja ārējais izskats viņus biedē: viņš zaudējis daudz svara, izskatās noguris.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment