Aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvoklis uz 2023. gada 3. martu: ģimenei iesaka sākt vākt naudu

Ģimenei tiek piedāvāts neslēpt slimības gaitu, bet gan izsludināt ziedojumu vākšanu, kā to savulaik darījuši Žannas Friskes radinieki. Dažu dienu laikā dziedātājas ārstēšanai savāca vairāk nekā 60 miljonus rubļu (vairāk nekā 700 tūkstošus eiro). Tiesa, toreiz pat lielā naudas summa nevarēja glābt zvaigzni, iespējams, tagad būs labs rezultāts, jo medicīna nestāv uz vietas.

Aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvokli 2023. gada 3. martā joprojām var raksturot kā smagu, taču par viņu cīnās pazīstamais neiroķirurgs, zinātnieks Aleksejs Krivošapkins, kurš ieguvis iesauku “Ārsts dzīve”.

Savā praksē viņam ir pieredze glioblastomu ārstēšanā, un daži viņa pacienti dzīvo jau 12 gadus. Tātad ir visas iespējas glābt “auklītes Vikas” dzīvību.

“Anastasijai Zavorotņukai ir ļoti smags audzējs. Ķīmijterapija viņai padodas ārkārtīgi grūta. Ja Aleksejam Krivošapkinam tiešām būs izdevies izglābt Anastasiju un viņa piecus gadus nodzīvos bez recidīva, paldies Dievam!

Lasi vēl: “Kāpēc Arnolds Švarcenegers neieradās uz sava vecākā brāļa Meinharda bērēm”; Interesanti šo uzzināt

Galvenā problēma ir sasniegt slimības centru, nodarot vismazāko kaitējumu pārējam organismam. Tagad ir vēl viens veids – nokļūt pie audzēja caur asinsvadiem. Šī metode sastāv no vēža šūnu “izdedzināšanas”, kas palikušas pēc audzēja izņemšanas ar starojumu,” medijiem stāstīja diagnosts Andrejs Zvonkovs.

 

Leave a Comment