“Kāpēc Arnolds Švarcenegers neieradās uz sava vecākā brāļa Meinharda bērēm”; Interesanti šo uzzināt

Arnolds un Meinhards Švarcenegers bija ļoti tuvi. Arnolds, jau kļuvis slavens, vienmēr sirsnīgi runāja par brāli, lai gan atzina, ka viņa vecāki izturējās pret Meinhardu labāk nekā viņš pats.

Kad Arnolds jau bija pārcēlies uz dzīvi ASV un nopietni nodarbojās ar kultūrista karjeru, viņa 24 gadus vecais brālis gāja bojā autoavārijā. Bet Arnolds pat nelidoja uz Vāciju, lai no viņa atvadītos.

 

Vecākais brālis

Tie bija laikapstākļi, Arnolds un viņa vecākais brālis Meinhards. Viņi koplietoja guļamistabu, kurā viņi dalījās, līdz Arnolds devās uz armiju. Kā atzīst slavenais aktieris, viņš joprojām nejūtas pārāk ērti, ja nākas aizmigt vienam.

Un brāļi nemitīgi sacentās savā starpā, cenšoties pierādīt, kurš no viņiem ir “ātrāks, garāks, stiprāks”, un iekarot sava tēva labvēlību. Gustavs Švarcenegers, starp citu, bieži rīkoja sacensības starp saviem dēliem, pavadot viņu organizēšanu ar vārdiem, ka tagad viņš pārbaudīs, kurš patiesībā ir labāks. Abi puiši bija izteikti lielāki par vienaudžiem, taču Meinhards sava vecuma dēļ šajās improvizētajās sacensībās uzvarēja daudz biežāk.

 

Arnolds pastāvīgi centās uzvarēt šajā sāncensībā, cenšoties atrast sava brāļa vājās vietas. Tomēr vecāki paši viņam deva šo priekšrocību viņa rokās. Fakts ir tāds, ka Meinhards baidījās no tumsas līdz ģībonim. Kad desmitgadīgais Meinhards no Talas, kur dzīvoja ģimene, pārcēlās mācīties uz Grācu, viņam nācās atgriezties pilnīgā tumsā un no autobusa pieturas līdz mājai staigāt pat 20 minūtes. Un jaunākajam brālim tika uzlikts pienākums satikt vecāko un pavadīt to.

 

Dažādi likteņi

Arnolds un Meinhards kopā sāka nodarboties ar bodibildingu, taču vecākajam sporta veidam tas bija diezgan viegls hobijs, bet Arnolds to uztvēra kā iespēju gūt panākumus. Arnolds sāka ļoti interesēties par sportu, pārlasot lapas ar izcilu sportistu vārdiem laikrakstos, un Meinhards ar entuziasmu pētīja “Der Spiegel”, iegaumēja informāciju par dažādām pilsētām un valstīm, pētīja Mendeļejeva periodisko sistēmu un lepojās ar saviem sasniegumiem saviem vecākiem.

 

Lasi vēl: “Līgavai pirms kāzām bija liels stress”; kad lietas kļuva pārāk nopietnas un ārstam nācās visiem pateikt patiesību

Vecāki arī izšķīra brāļus. Tika uzskatīts, ka gudrais un erudītais Meinhards nodarbosies ar prāta darbu, bet Arnolds kļūs par vienkāršu strādnieku, mēbeļu izgatavotāju vai mehāniķi. Vecāki uzskatīja, ka Arnolds galvenais sapnis varētu būt tikai policista darbs. Taču viņam bija citi nākotnes plāni.

 

 

Turpini lasīt pārējo informāciju nākošajā lapā

Leave a Comment