“Kāpēc Arnolds Švarcenegers neieradās uz sava vecākā brāļa Meinharda bērēm”; Interesanti šo uzzināt

Saskaņā ar Vendijas Lejas alternatīvo Arnolda Švarcenegera biogrāfiju, brāļi pusaudža gados bija īsti iebiedēti. Viņi aizvainoja vienaudžus un dažreiz pat uzbruka pieaugušajiem.

Tajā pašā laikā tēvs, kurš līdz tam laikam bija sasniedzis policijas priekšnieka pakāpi, nespers nekādus soļus, lai dēlus pāraudzinātu. Viņš pats pret viņiem bija ļoti nežēlīgs, un tāpēc nesaskatīja viņu cietsirdībā pret citiem cilvēkiem neko ārkārtēju.

 

Meinhardu nosūtīja mācīties uz Māršala skolu, bet no turienes drīz vien par disciplīnas pārkāpumu tika izslēgts un nosūtīts pāraudzināšanai uz audzināšanas iestādi. 21 gadu vecumā Meinhards jau bija kļuvis par tēvu: viņam un viņa draudzenei Ērikai Knappai piedzima dēls Patriks. Bērnam bija tikai trīs gadi, kad viņa tēvs, būdams reibumā, gāja bojā autoavārijā.

Arnolds Švarcenegers jau tobrīd atradās Amerikā un gatavojās Mr. Olimpijas bodibildinga sacensībām. Viņš uzskatīja par nepiemērotu pārtraukt gatavošanos sacensībām, lai piedalītos vecākā brāļa bērēs. Gadu vēlāk, kad nomira Švarcenegera tēvs, situācija atkārtojās, viņš nevarēja no viņa atvadīties, jo gatavojās sacensībām.

Daudz vēlāk būs dažādas versijas par Švarcenegera atteikšanos lidot uz sava brāļa un tēva bērēm, sākot no vīzas pārkāpšanas, kas lika viņam neļaut ceļot uz ārzemēm, beidzot ar atrašanos slimnīcā. Bet šķiet, ka pati pirmā dzelzs Arnolda atzīšanās bija patiesa.

 

Lasi vēl: Viņi kļūs bagāti! Trīs zodiaka zīmes, kas līdz 7. martam nokļūs veiksmes sērijā

 

Švarcenegera godam jāsaka, ka viņš neņēma vērā savu brāļadēlu Patriku. Viņš sūtīja naudu mātei, pēc tam samaksāja par Patrika izglītību, un brāļa dēls kādu laiku pat dzīvoja tēvoča mājā. Patriks Knaps šodien ir pazīstams kā austriešu izcelsmes amerikāņu jurists, uzņēmējs un investors. Viņš atzīst: Arnolds Švarcenegers lielā mērā ir aizstājis savu tēvu.

Leave a Comment