Aleksandrs Šeps atklāj: Martā šīm zodiaka zīmēm sāksies sarežģīts periods

Marts daudzām zodiaka zīmēm var kļūt par atjaunošanās periodu, tomēr Saturna atrašanās Zivju zīmē nebūs labvēlīgs astroloģisks stāvoklis priekš dažām zodiaka zīmēm.

Mūsu ikdienu veido ne tikai daudzi faktori un parametri, kas raksturīgi mūsu personībai, bet to ietekmē arī kosmoss.

Saturns Zivju zīmē martā ir tepat aiz stūra, un tas pilnā mērā var ieviest dažas izmaiņas mūsu dzīvē. Tas jo īpaši svarīgi ir 3 zodiaka zīmēm, kuras diemžēl izjutīs ne pārāk pozitīvu astrālo ietekmi.

Viņiem būs jāpaļaujas uz saviem spēkiem, lai pārvarētu grūtības, kas stāsies viņiem ceļā.

Vēzis

Par pašu emocionālāko zodiaka zīmi var pateikt to, ka viņu mēneša ritējums visvairāk būs atkarīgs no tā, cik labi viņi spēj kontrolēt savu jūtīgumu.

Dažos gadījumos Vēžu jūtīgums var būt par cēloni sarežģītai situācijai, kas ātri iziet no kontroles. Tāpēc paškontrole ir vissvarīgākā īpašība, kas vajadzīga martā.

Lai gan nākamās nedēļas viņiem nebūs īpaši veiksmīgas, nav iemesla tam piešķirt lielu nozīmi, ja viņi iemācīsies sevi savaldīt. Turklāt vienmēr ir iespējas manevrēt un mainīt notikumu gaitu. Viņiem jāvēro situācija un jābūt pacietīgiem.

Viss, ko mēs varam darīt, ir mudināt viņus apzināties viņu neapdomīgās rīcības sekas, lai palīdzētu viņiem labāk tikt galā ar ikdienas dzīves izaicinājumiem.

Viņi spēs rīkoties atbilstoši esošajai situācijai un saviem mērķiem un apstākļiem. Tas attiecas arī uz mīlestību, jo Veneras un Plutona savienojums var pārvērst viņu attiecības par īstu pacietības pārbaudi.

 

Strēlnieks

Ja mēs zinām, ka marts būs īpaši izaicinošs tiem, kas dzimuši Strēlnieka zīmē, mēs varam sev jautāt: “Vai tas ir piedzīvojumu trūkuma dēļ vai pārāk daudz piedzīvojumu dēļ, kas sabotē viņu mēnesi?”

Atbilde ir kaut kur pa vidu. No vienas puses, nenotiks neviens notikums, kas sabojātu viņu brīvo, uz piedzīvojumiem vērsto garu. No otras puses, visticamāk, par to parūpēsies viņu apkārtējie cilvēki.

Neiegūstot sirdsmieru, Strēlnieki nevarēs izmēģināt jaunas lietas, iegūt jaunus draugus vai ceļot pa valsti. Viņi, iespējams, ir aizmirsuši, kā uzturēt attiecības ar cilvēkiem, kas viņiem rūp, un viņu tuvinieki galu galā būs noskaņoti pret viņiem.

Viņu neuzmanība ir sarūgtinājusi draugus, radus un pat kolēģus. Viņi ir kļuvuši savtīgi, attālināti vai pat pārāk brīvi. Cilvēki var no viņiem novērsties.

Lasi vēl: Ko kliedza mirstošais Šatunovs pēdējās sekundēs: to gribēja noslēpt

Piedzīvot kaut ko līdzīgu ir pēdējais, ko Strēlnieks vēlas. Nepārcentieties, lai tas nenotiktu. Lai gan ir svarīgi būt diezgan savtīgam, distancētam un brīvam, neaizejiet tajā pārāk tālu.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment