“Talantīgs aktieris ir atstājis mūsu dzīvi uz visiem laikiem”: mēs sērojam par slavenības aiziešanu

Kāds slavens aktieris, kurš kādu vasaru vakardienas puiku pārvērta par topošo mākslinieku. Šodien viņš darbojas filmās un vada radošus vakarus, kuros attīsta savus muzikālos talantus.

 

27.februārī tika ziņots, ka Krievijas tautas mākslinieku, teātra, kino, televīzijas un balss aktieri, teātra režisoru Arturu Smoļaņinovu ārsti neglāba.

Krievu teātra un kino aktieri Arturu Smoļaņinovu atklāja Valērijs Primičevs, kurš kādu vasaru vakardienas puiku pārvērta par topošo mākslinieku. Šodien viņš darbojas filmās un vada radošus vakarus, kuros attīsta savus muzikālos talantus.

Bērnība un jaunība

Smoļaņinovs dzimis 1983. gada 27. oktobrī Maskavā Skorpiona zvaigznājā un ir Ivana Okhloistina krustdēls. Fani uzmācas aktierim ar jautājumiem par viņa vecāku tautību viņa neglītā izskata dēļ. Vienā no intervijām aktieris atzina, ka ir “brālēns ნrat”. Viņa māte ir krieviete, bet tēvs ir ebrejs.

Lasi vēl: Nikolajs Baskovs atklājis Jurija Šatunova patieso, slēpto talantu, par kuru reti kurš zinājis

No mātes puses Smoļaņins ir slavenā tirgotāja Morozova pēctecis. Lai gan viņš nekad nav uzstājies Maskavas Mākslas teātrī vai Staņislavska teātrī, viņa vecvectēvs Šava Timofejevičs Morozovs palīdzēja Konstantīnam Sergejevičam uzcelt Maskavas Mākslas teātri.

Viņa tēvs Sergejs Polockis agri aizgāja no mājām, un zēns uzauga kopā ar māti Mariju Vladimirovnu, mākslas profesori, brāļiem Emeljanu un Vladimiru un māsu Natāliju. Arturs nebija ne gudrs, ne strādīgs cilvēks, tāpēc viņam bija grūti rūpēties par četriem bērniem.

Turpini lasīt pārējo informāciju par slaveno aktieri nākošajā lapā

Leave a Comment