“Talantīgs aktieris ir atstājis mūsu dzīvi uz visiem laikiem”: mēs sērojam par slavenības aiziešanu

Viņa uzvedība pusaudža gados lika viņam pāriet no septiņām dažādām skolām.

Savulaik viņš bija topošais aktieris, taču tika ievietots nepilngadīgo ieslodzījuma centrā un 13 gadu vecumā piedalījās uzbrukumā veikala pārdevējam, pēc kura tika arestēts kā nepilngadīgs apsūdzībā par huligānismu. Tomēr nejaušības dēļ Artūra karjera nebūt nebija gluda un uzņēma apgriezienus. Viņa loma filmā ir liktenīga apstākļu kombinācija, kas ļauj izbēgt no nelabvēlīgas vides. Viņa jaunākajam brālim Emerīnam nebija tik paveicies, un viņam tika piespriests 19 gadu cietumsods par dalību uzbrukumā un slepkavībā.

Pusaudzi skolas mēģinājuma laikā atklāja krievu režisors Valērijs Prijkovs. Režisors pamanīja zēna īpašo talantu un piedāvāja Artūram lomu filmā “Kas, ja ne mēs?

” Teātra mākslas akadēmija.Jauno aktieri vadīja Leonīds Efimovičs Kheifets, slavenais padomju režisors un skolotājs.Smoljaņinovs absolvējis akadēmiju. 2004. gadā, pēc tam viņš sāka savu profesionālo karjeru.

Lasi vēl: Maks plīsīs no naudas: lūk, kuras zodiaka zīmes, kuras martā neiedomājami kļūs bagātas

Viņa pirmais iebrukums filmu industrijā bija Triumfs, drāma par dzīvi Krievijas tuksnesī. Filma skar mūsdienu sabiedrības problēmas, piemēram, reliģiskos konfliktus, narkotiku atkarību un diskrimināciju. Pēc tam viņš filmējās komēdijā “Marts un šiks” un drāmā “Papa”, kas balstīta uz Aleksandra Gaļa romānu “Jūrnieku klusums”.

Leave a Comment