Aktiera Jura Hirša dzīvē ļoti interesants pavērsiens: ”Es labprātak par šo noklusētu”

Atgādināsim, ka Juris Hiršs ir talantīgs, aktīvs latviešu aktieris. Pavisam nesen cienījamais aktieris atklāja kādu būtisku savas dzīves detaļu, par kuru labprāt labāk noklusētu. 

Kopš 1990. gada viņš ir Latvijas Nacionālā teātra aktieris. Mācoties Tautas kinoaktieru studijā, Hiršs sadraudzējās ar citu dziedošo aktieri – Hariju Ozolu. Abi kopā apceļoja Latviju, sniedza koncertus un baudīja dzīvi.

Juris Hiršs ilgus gadus ir Nacionālā teātra aktieris, piedaloties tādās muzikālās izrādēs kā “Trīs musketieri”, “Indriķa hronika”, “Pepija” un “Adata”.

Viņš ir arī regulārs sava teātra rīkoto “Teātra dienu” un Ziemassvētku koncertu dalībnieks. Turklāt Hiršs jau vairāk nekā 15 gadus dzied aktieru ansamblī “Greizais ratiņš”. Viņš piedalījies arī seriālos “Vinas melo labāk”, “Radiņi” un “Ēnu spēles”.

Lasi vēl: Precīzs pareģojums: Laimes karalis! Kurai zodiaka zīmei aprīļa beigās piepildīsies sen lolots sapnis

Aktieris spēlē teātri, glezno, dzied, komponē, raksta dziesmu tekstus, ceļ māju, rūpējas par zemi, audzina dēlus. Kura no dāvanām viņam sagādā vislielāko gandarījumu, Juris klusē.

Viņa tēli uz skatuves pārsvarā ir visai omulīgi, šarmanti un pašpārliecināti, lai gan ir pamats domāt, ka gandarījumu viņš gūst arī kā aktieris, atveidojot kādu strīdīgu, egocentrisku un nepārbaudītu tēlu.

Tomēr pavisam nesen aktieris atklāja kādu savas dzīves būtisku detaļu, par kuru gan labāk būtu izvēlējies paklusēt, bet tomēr atklāj..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment