“Zem šīm zodiaka zīmēm visbiežāk piedzimst miljonāri”: Laimīgi, bagāti cilvēki

Astrologi nosaukuši divus bagātākos zvaigznāju pārstāvjus. Ir tāds sakāmvārds – “Nepiedzimsti skaists, bet piedzimsti laimīgs.” 

Astrologi uzskata, ka tas nav tikai teiciens, un zodiaka zīme, zem kuras cilvēks ir dzimis, patiešām ietekmē viņa labklājību dzīvē. Pazīstamā šamane Kazhetta Ahmetžanova nosauca divas zīmes , zem kurām visbiežāk dzimst miljonāri.

“Starp slavenākajiem miljonāriem un miljardieriem pasaulē lielākā daļa ir Jaunavas. Šai zīmei piemīt centība, neatlaidība un, pats galvenais, veiksme, ”saka gaišreģis.

Vēl viena zodiaka zīme, starp kurām ir daudz bagātu cilvēku, ir Svari.

“Šie cilvēki ir ļoti vērīgi un neatlaidīgi. Viņi saka, ka var pārvietot kalnus. Tā ir taisnība, taču pirms tam viņi visu pārbaudīs ārkārtīgi ilgi un skrupulozi. Šādi cilvēki visu aprēķina līdz mazākajai detaļai – viņi nav pakļauti riskam, un, iespējams, tieši tas viņiem ļauj ietaupīt naudu un pēc tam to palielināt, ”skaidro Ahmetžanova.

Vienlaikus šamanis atgādināja, ka veiksmei nepietiek tikai piedzimt zem laimīgas zvaigznes, jo katrs savu likteni veido pats.

“Jo vairāk mēs esam slinki un lamāsim visus apkārtējos, jo mazāka ir iespēja, ka veiksme mums uzsmaidīs. Veiksme mīl tos, kas tai tic, un tos, kas nesēž uz vietas. Iespējams, lai to noķertu, visu laiku jāiet uz priekšu.

Lasi vēl: “Uzzini, kāds notikums tev tuvākajā laikā sagādās laimi!”; Izvēlies vienu no mājiņām un uzzini, kas būs tava laime

Jau no bērnības ir jāattīsta emocionālā inteliģence un jāpiepilda sava radība ar noderīgu informāciju – tikai darbs pie sevis un ieguldījums sevis attīstībā novedīs pie panākumiem un tajā pašā laikā ienesīs jūsu dzīvē veiksmi, ”uzsver eksperte.

Leave a Comment