“Kāds modināšanas veids tev šobrīd vajadzīgs?” Izvēlieties vienu no zibens attēliem, lai uzzinātu

Šis raksts ir paredzēts, lai mudinātu jūs pievērst uzmanību apkārtējai pasaulei šeit un tagad. Apskatiet tālāk redzamos zibens attēlus. Kurš no tiem tevi aizrauj visvairāk un kāpēc?

Izvēlieties vienu un pēc tam turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kāda veida modinātājs jums šobrīd ir visvairāk nepieciešams.

1.ATTĒLS

Kaut kā svarīga dēļ jūsu garīgais ceļvedis noveda jūs pie purpursarkanā zibens.

Vai ir kaut kas, ko vēlaties darīt, bet baidāties? Vai varbūt esat pārāk kautrīgs, lai atklātu citiem cilvēkiem noteiktus sevis aspektus? – ja jā, tad atlaid.

Jums jāaizver acis un pēc manis jāatkārto: “Es atlaižu.” Iekļauts ļauties savā ķermenī. Jūs esat pamodinājis purpura zibens uzplaiksnījums, kas arī kalpo kā jūsu modinātājs. Dažiem cilvēkiem, tas nozīmē spert mazus soļus pretī būtiskām dzīves izmaiņām. Citi saprot, ka tā ir atsauce uz konkrēto apstākli, kas šobrīd tiek izskatīts.

Saglabājiet drosmi atklāt savu patieso Es, tostarp savas patiesās jūtas un domas. Tici man, būs daudz interesantāk jūsos klausīties! Būsim godīgi: no kā vēl mums ir jāizvēlas? Pagaidi? Cik ilgi vēl tas būs? Katra diena, kas paiet, kad jūs neiespiedat savu īsto ES šajā pasaulē, ir vēl viena diena, kuru zaudējat.

Jūs esat savdabīgs, taču, kamēr neparādīsies savu patieso es, neviens – pat ne jūs – nekad nesapratīs, cik jūs esat izcils.

 

2.ATTĒLS

Ir kāds mērķis, kāpēc jūs nonācāt pie šī oranžā zibens. Oranžais zibens spēs pret jums, lai jūs smieties, sajustu prieku un būtu klāt šajā mirklī.

Mums ir viegli aizmirst, ka esam laimīgi, ja esam aizņemti ar ikdienišķām lietām, kas veido mūsu ikdienu. Mēs nespējam atpazīt skaistumu, kas rodas, vienkārši spējot piedzīvot dzīvi. Cik reizes jūs esat dzirdējuši par kāda nelaimi un domājuši: “Paldies Dievam, es esmu tik laimīgs”, lai tikai secinātu, ka pēc dažām dienām vai pat stundām apgaismības brīdis ir pagājis?

Tas ir kaut kas, pie kā mēs visi esam “vainīgi”, bet oranžais zibens parādās tikai pēc tam, kad esat pamodies. Jums ir jāpieliek pūles, lai uzsmaidītu cilvēkiem, kas jums rūp, un jums ir jāpārliecina viņi, ka esat laimīgs, jo, redzot jūs smaidot, viņi arī smaida. Tāpat paturiet prātā, ka nevajadzētu ļaut savam smaidam izgaist vairākas dienas vai pat stundas. Tas nav daudz, bet tas var būtiski mainīt cilvēku dzīvi.

Ja esat piedzīvojis grūtus laikus vai pat esat bijis fiziski vai emocionāli slims, ļaujiet jūsu smaidam būt zibenim, kas apgaismo ceļu uz atveseļošanos.

 

3.ATTĒLS

Ir kāds mērķis, kāpēc jūsu garīgais ceļvedis jūs noveda pie šī zaļā zibeņa. Zaļā krāsa ir saistīta ar labklājību, auglību un veselību.

Atbilde uz jautājumu: “Vai tagad ir īstais laiks ievērot diētu, vingrot, atmest smēķēšanu, uzraudzīt alkohola patēriņu vai veikt citas ar veselību saistītas darbības?” – skanīgs “Jā”. Ja esat domājis, vai tagad ir īstais brīdis bērna piedzimšanai, uzskatiet to par ļoti pārliecinošu jā! Ja jūs gaidījāt zibens uzliesmojumu, kas jūs pamodinās un palīdzēs pieņemt lēmumu, šeit tas ir!

Lasi vēl: “Uzzini, kāds notikums tev tuvākajā laikā sagādās laimi!”; Izvēlies vienu no mājiņām un uzzini, kas būs tava laime

Jā, jā un vēlreiz jā. Zaļais ir saistīts ar zemi un visām iespējām, ko satur cilvēka ķermenis. Rūpējoties par savu ķermeni, jūs izveidojat līdzsvaru, kas palīdzēs sasniegt nepieciešamo līdzsvaru visos citos jūsu dzīves aspektos. Jūsu garīgais ceļvedis jums iesaka uzņemties savu dzīvi TŪLĪT, jo jūs vēršat pie jums Visuma visuzinošo un visvareno palīdzību. Tas ir lietošanas vai zaudējuma jautājums!

 

 

Turpini lasīt, pārējo attēlu nozīmi, nākošajā lapā

Leave a Comment