Aizsaulē pēkšņi aizsaukta izcila aktrise, kura visu sevi atdeva skatuvei un publikai: ”Tik spilgtas kolēģes mums vēl nav bijis”

76 gadu vecumā mūžībā aizgājusi talantīga aktrise, kura sevi visu atdeva skatuvei un tās publikai. Kolēģi viņu vienmēr uzskatījuši par īstu skatuves spīdekli. 

Kemerovā mūžībā aizgājusi Krievijas nopelniem bagātā māksliniece Ņina Aleksandrovna Jarova.

Māksliniece Ņina Aleksandrovna Jarova bija spilgta dzīvespriecīgās, dzīvi apliecinošās, dzirkstošās operetes žanra pārstāve. Savas darbības laikā Kuzbasa muzikālajā teātrī Ņina Aleksandrovna spēlēja aptuveni divus simtus dažāda rakstura lomu.

Viņas bagātīgajā radošajā biogrāfijā ir iekļautas travestijas un komiskas vecmāmiņas, varones un subretes, dramatiski un kaskādes varoņi. Ņina Aleksandrovna vienmēr ir palikusi uzticīga savam iecienītākajam žanram un teātrim, veltot sevi tam visu.

Ņina Aleksandrovna dzimusi 1947. gada 4. aprīlī Kurganas apgabala Šumihinskas rajona Berjozovas ciemā. Viņai patika dziedāt jau kopš bērnības. Viņa agri devās strādāt uz rūpnīcu, lai palīdzētu mātei, un ieguva virpotājas profesiju. Viņa strādāja, mācījās vakarskolā un dziedāja kultūras pils amatieru kolektīvā Krasnojarskā-26 (tagad Železnogorskas pilsēta), kur ģimene pārcēlās uz dzīvi.

Lasi vēl: Pirms divām dienām mūžībā aizsaukts operas un baleta teātra mākslinieks: ”Viņš veltīja sevi skatuvei”

Viņa absolvējusi Krasnojarskas Mākslas koledžas aktiermākslas nodaļu. Viņa spēlēja savas pirmās lomas sava meistara Semjona Leonidoviča Štivelmana izrādēs. Visu mūžu viņa atcerējās meistara norādījumu: “Nedrīkst spēlēt, bet katra loma ir jāizdzīvo, lai kāda tā arī būtu.”

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">best world news</cite>

    I was wondering if you ever thought of changing the structure of your website?
    Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little
    more in the way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having
    1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

  • <cite class="fn">original louis vuittons outlet</cite>

    I received the package. Thank you for your prompt service. maybe Your reputation and feedback is true. I am very satisfied with the product and your service. decline I will definitely refer potential customers to you. you ultimately choose It was a pleasure to do business with you. Thank you again.
    original louis vuittons outlet https://www.louisvuittonsoutlet.com/

Leave a Comment