Aizsaulē devusies enerģiska aktrise, kura skatītājiem palikusi atmiņā ar kulta televīzijas projektiem

85 gadu vecumā aizsaulē devusies enerģiska aktrise, kura skatītājiem palikusi atmiņā ar kulta televīzijas projektiem. Viņa bija filmējusies kādā seriālā 40 gadus. 

No trešās līdz devītajai dienai dvēselei tiek parādīts Paradīzes krāšņums un neaprakstāmais skaistums. Tikko aizgājušā dvēsele atpūšas no zemes dzīves raizēm, bēdām un ciešanām.

Bet visu šo laiku grēcīga cilvēka dvēseli mocīja viņa necienīguma apzināšanās, bezmērķīgi izšķērdēja laiku iedomībai un iedomātām vērtībām, nevis kalpošanai saviem kaimiņiem un Dievam. Devītajā dienā dvēsele atkal parādās Tā Kunga priekšā.

Šajā laikā radinieki un Baznīca atkal intensīvi lūdz par aizgājušo, piesaucot Dieva žēlastību un lūdzot Viņu piešķirt Paradīzi. Piemiņas brīdis 9. dienā tiek nodibināts par godu deviņām eņģeļu rindām, kas aizlūdz par aizgājušā dvēseli Dieva priekšā.

Izpildi šo testu:

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

“Baywatch” un “The Young and the Restless” aktrise Marla Adams ir devusies viņsaulē.

Aktrise ir aizgājusi no šīs pasaules 85 gadu vecumā. Marla Adamsa (Marla Adamss) skatītājiem palikusi atmiņā ar kulta televīzijas projektiem.

Seriāla “The Young and the Restless” (“Jaunie un nemierīgie”) zvaigzne, kas tajā filmējās 40 gadus, ir viņsaulē. Projekta mediju un talantu direktors Mets Keins (Matt Cain) atklāja, ka Marlas sirds apstājās ceturtdien Losandželosā.

Lasi vēl: CSDD pārstāvji paziņo svarīgu vēsti uz dažām maija dienām visiem autovadītājiem! Daudziem tas nepatiks

Marla Adamsa dzima un uzauga Ouisenskitijā, Ņūdžersijā. Četru gadu vecumā mazā meitene baznīcā dziedāja “Santa Claus is Coming to Town”. Tieši tad viņa saprata, ka vēlas kļūt par aktrisi. Adamss sāka ar skaistumkonkursiem.

Lasi vēl: Vai zināji, ka pienenes ir ļoti labs palīgs dārzniekiem? Daudzi šo gan nezina, bet pienenes ir īsts atradums!

Viņa ieguva pirmo vietu konkursā “Miss Ocean City” un otro vietu konkursā “Miss New Jersey”. Pēc tam Marla iestājās Amerikas Dramatiskās mākslas akadēmijā.

 

Leave a Comment