Aizmirstiet par tām reizi par visām reizēm: kā atbrīvoties no pienenēm dārzā

Izrādās, ka atbrīvoties no pienenēm ir vieglāk, nekā šķiet.

Ir pienācis pavasaris, un tas nozīmē, ka visi augi ir sākuši aktīvi augt, arī nezāles. Un starp tām ir arī pienenes. Atbrīvoties no šī auga ir ļoti grūti, jo pienene ļoti ātri izplatās pa visu teritoriju.

Visi augi baidās no agresīviem līdzekļiem, kas padara neiespējamu to augšanu un dzīvi kopumā. Nav svarīgi, vai tas ir dabisks līdzeklis vai 100% “ķīmija”.

Pastāv sena metode, kā atbrīvoties no nezālēm – augsnes sālīšana. Jums ir nepieciešama tikai parasta pārtikas sāls. Tā ir jāuzkaisa uz nezālēm, un pēc pāris dienām tās aizies bojā. Katram augam būs nepieciešama viena ēdamkarote konservanta.

Ir svarīgi būt ļoti uzmanīgiem, jo tā jūs varat iznīcināt citus augus. Ir arī svarīga nianse – uz sālītas augsnes ilgu laiku nekas neaugs, tāpēc šis veids, kā atbrīvoties no pienenēm dārzā, nav labākais.

Protams, ir arī citas, saudzīgākas, bet ne mazāk radikālas metodes, kā atbrīvoties no pienenēm, piemēram, apsmidziniet ar etiķi vai aplejiet ar karstu ūdeni.

Lasi vēl: Nedalieties ar viņiem noslēpumos un plānos: sliktākie draugi zodiaka zīmju vidū

Kā izņemt pienenes no zāliena

Ja nepieciešams no zāliena izņemt pienenes, tad nevar ķerties pie radikālām metodēm. Šajā gadījumā jums palīdzēs zāliena zāle pret pienenēm.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Protams, ne visi zāles veidi ir vienlīdz noderīgi. Pļavas zilganzāle, baltā auzene, sarkanā auzene, rudzupuķe un citas var izdzīt nezāles no zāliena.

Leave a Comment