Pēkšņi un negaidīti viss mainīsies! Pazīstamā ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina paziņo, ka 3 Zvaigžņu zīmēm aprīlī visa dzīve sagriezīsies kājām gaisā

Foto – ekrānuzņēmums

Pazīstamā zvaigžņu zīmju eksperte Astroloģe Vasilisa Volodina runājot par aprīļa mēnesi atklāj, ka retrogrāda Merkurs ļoti spēcīgi ietekmēs dažas Zvaigžņu zīmes un tā rezultātā šie cilvēki piedzīvos lielas pārmaiņas savā dzīvē. Turklāt šī ietekme ilgs līdz pat mēneša beigām – līdz 25.aprīlim, ieskaitot.

Pēc ekspertes teiktā, retrogrādais Merkurs it kā saka: “Apstājies. Padomā vēlreiz!”.

Visspilgtākās pārmaiņas šajā ziņā gaida trīs Zvaigžņu zīmes. Tās 2024. gada aprīlī saņems iespēju pārdomāt nozīmīgākos dzīves aspektus.

Vērsis

Foto – Pexels

Vērsis ir pazīstams ar savu praktisko pieeju un stabilo dabu. Viņi parasti ir racionāli un pragmatiski domājoši, un viņi cenšas radīt stabilitāti un drošību savā un savu tuvinieku dzīvē. Viņi bieži gan ir izteikti materiālisti un meklē materiālo labklājību, bet tas jau nav nekas nosodāms. Šie cilvēki tāpat ir uzticīgi, lojāli un cenšas attiecības uzturēt stabilas kā privātajā dzīvē, tā darba sfērā.

Vērši arī ir pazīstami ar savu pacietību un izturību. Viņi var būt ļoti stingri un neatlaidīgi, kad viņi ir izlēmuši sasniegt savu mērķi. Tāpat viņi ir arī praktiski, bet bieži vien arī mākslinieciski ļoti talantīgi.

Izpildi testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Vērsim nepatīk neskaidrības un neērtības dzīvē, tāpēc viņi cenšas koncentrēties uz lietām, kas nodrošina komfortu un stabilitāti. Viņiem patīk situāciju kontrolēt.

Eksperte Vasilisa Volodina iesaka aprīlī Vēršiem padomāt par to, cik labi viņi spēj palikt vienatnē paši ar sevi. Patiesībā viņi var arī atļauties pasapņot, arī par savu nākotni – tas dos viņiem, iespējams, vīziju par jau tuvāko nākotni.

Volodina arī iesaka Vēršiem aprīlī pievērst uzmanību savām atkarībām – piemēram, datorspēlēm. Pilnīgi iespējams, ka šādi nelietderīgi ieradumi traucē sasniegt patiesi izcilus panākumus.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment