Pēkšņi un negaidīti viss mainīsies! Pazīstamā ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina paziņo, ka 3 Zvaigžņu zīmēm aprīlī visa dzīve sagriezīsies kājām gaisā

Lauva

Foto – Pexels

Šie cilvēki ir pazīstami ar savu drosmi un lepnību. Cilvēki, kas dzimuši Lauvas zīmē, ir pašpārliecināti un viņiem ir spēcīga enerģija. Lauvas ir dzimuši līderi un bieži vien nokļūst (un paši to vēlas) uzmanības centrā. Viņi ir ļoti uzņēmīgi un labprāt kļūst par vadoņiem dažādās kompānijās. Viņiem piemīt spēcīgs dzīvesprieks un entuziasms. Viņi var būt ļoti enerģiski un ar augsti paceltu galvu iet cauri dzīvei. Lauvas ir arī radoši cilvēki, un dažādās jomās bieži demonstrē izcilību. Viņi var būt arī mākslinieciski talantīgi un spoži izpausties gan mākslā, gan izglītības jomā, gan uzņēmējdarbībā.

Lauvas ļoti sargā savus tuvos cilvēkus un savu ģimeni – viņi ir uzticami un lojāli draugi, un ģimenes locekļi.

Volodina aprīlī Lauvām iesaka nebaidīties un iesaistīties lielos projektos. Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi apsēsties un padomāt, vai viņi dodas pareizajā virzienā, un, ja ne – nekavējoties izveidot jaunu stratēģiju. Iespējams, ir pienācis laiks mainīt lielas lietas.

Eksperte iesaka Lauvām pievērsties vairāk izglītībai, piemēram, apgūt papildus profesiju, apmeklēt kādus kursus utt. Volodina ir pārliecināta, ka lēmums iegūt kādu izglītību aprīlī, ļoti ietekmēs Lauvas jau tuvā nākotnē. Un vērienīgi mainīs viņu dzīvi.

Zivis

Foto – Pexels

Zivis pazīstamas ar savu dziļo jutīgumu un lielo empātiju. Šie cilvēki bieži izjūt citu cilvēku emocijas un spēj saprast un līdzi just gan citu cilvēku sāpēm, gan prieka mirkļiem. Zivis ir ļoti radoši cilvēki, tāpēc izcili var izpausties mākslā, mūzikā vai literatūrā. Viņu dzīve nav iedomājama bez fantāzijas un iztēles. Šie cilvēki ir mainīgi, un viņiem ir grūti ikdienā saglabāt stabilitāti, viņi bieži pielāgojas tam, kas notiek apkārtējā vidē, tāpēc viņus ir diezgan viegli arī iespaidot. Taču Zivīm piemīt ļoti spēcīga intuīcija, un viņas tajā ieklausās – tā reti viņas pieviļ. Ikdienā šie cilvēki cenšas izvairīties no konfliktiem un priekšroku dod mierīgai un harmoniskai dzīvei.

Lasi vēl: Šīm 3 Zvaigžņu zīmēm aprīlī noteikti jānopērk loterijas biļetes: slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla paredz neticamus laimestus tieši viņiem

Zivīm 2024. gada aprīlī Volodina iesaka pievērsties savām finansēm, jo runa ir par pārsteidzīgiem lēmumiem, kas ļoti pamatīgi iedragās šo cilvēku materiālo labklājību. Ir pienācis pēdējais brīdis, lai pārskatītu savus ieradumus naudas jautājumos.

Zivju gadījumā retrogrādais Merkurs ietekmē arī nemateriālās vērtības. Pēc ekspertes domām, Zivīm ir būtiski izlemt, kas patiešām dzīvē ir svarīgi un kas – otršķirīgs. Jo kavēties ar šiem lēmumiem ir ļoti bīstami…

 

Leave a Comment