74 gadu vecumā šo pasauli atstājis leģendārais sportists, kurš divas reizes uzvarēja pasaules čempionātā

74 gadu vecumā šo pasauli atstājis leģendārais sportists, kurš divas reizes uzvarēja pasaules čempionātā. Viņš tika dēvēts par leģendu un vienkārši satriecošu cilvēku. 

Debesu būtne, kas pazīstama kā sargeņģelis, pastāvīgi brīdina mūs par draudošām briesmām un pastāvīgi atrodas mums blakus.

Nemanāmais aizbildnis veic pasākumus, lai mūs aizsargātu, vai pārraida slēptas norādes, kas brīdina mūs par to, ka mēs novirzāmies no pareizā kursa.

Gadījumā, ja kaķis vai sunis seko cilvēkam uz viņa dzīvesvietu, tas tiek uzskatīts par labvēlīgu norādi. Ja iespējams, radījumu ieteicams pabarot vai aizvest uz patvērumu.

Tiek uzskatīts, ka šī notikuma laikā debesu būtne iegūst iepriekšminētā dzīvnieka formu un cenšas brīdināt cilvēku par novirzīšanos no pareizā dzīves kursa.

Horvātijas Basketbola federācija otrdien nāca klajā ar oficiālu paziņojumu par cienījamā horvātu basketbolista Damira Šolmana aiziešanu.

Šolmana kungs, kurš Dienvidslāvijas izlases sastāvā divreiz tika atzīts par olimpisko vicečempionu un uzvarēja pasaules čempionātā, aizgāja mūžībā 74 gadu vecumā.

Saskaņā ar federācijas oficiālo paziņojumu, sportists, kas ir saistīts ar Jugoplastika Split un ir slavens ar vairāku basketbola atzinību ieguvēju Horvātijā, diemžēl ir m.i.r.i.s pēc ilgstošas ​​​​kaites.

Zagrebā dzimušais Šolmans ievērojamu savas sportista karjeras daļu veltīja Jugoplastikai, kur viņš bija aktīvs dalībnieks no 1968. līdz 1983. gadam. Īsā laika posmā no 1977. līdz 1979. gadam viņš spēlēja cienījamā Itālijas klubā “Vigevano 1955”. “.

Lasi vēl: 3-13. maijs: bezgalīgs lielas laimes periods tikai vien trim zodiaka zīmēm, diemžēl pārējās nekas labs negaida

Dienvidslāvijas izlases sastāvā viņš aizvadīja 226 spēles un guva 1785 punktus, kas ir ļoti iespaidīgs rezultāts.

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment