3-13. maijs: bezgalīgs lielas laimes periods tikai vien trim zodiaka zīmēm, diemžēl pārējās nekas labs negaida

Astrologi pastāstīja, ka tuvākajās dienās trim zodiaka zīmēm uzvelsies virsū nereāla laime! Tā nonesīs no kājām, sasitīs lupatās visas grūtības un šķēršļus, kas ir ceļā uz priecīgu dzīvi.

Šiem fortūnas mīluļiem vairs nenāksies no Visuma izlūgties likteņa dāvanas, viņi paši kļūs par savas veiksmes radītājiem.

Zvaigznes viņiem uzsmaidīs un apbērs ar mīlestību, labklājību, mieru un kādu neticamu burvību!

Dvīņi

Dvīņiem liktenis sūta tādu iespēju, kāda rodas tikai vienreiz dzīvē. Tā būs mīlestību, kura nepazīst robežas, un kurai nav sākums un beigas. Jūsu sirds būs gatava izlēkt no krūtīm tik abpusēju jūtu rezultātā. Mīliet un esiet laimīgi!

Dvīņi beidzot piedzīvos milzīgu naudas un jūtu pārpilnību un tas viss pats par sevi ne tikai kļūs par piepildītu vēlmi, bet nesīs arī daudz vairāk.

 

Zivis

Zivīm zvaigznes dod iespēju iegrimt savu labāko fantāziju pasaulē, tikai realitātē. Tieši tagad sāks piepildīties viss tas, par ko jūs tik sen sapņojāt, un uz ko gājāt daudzus gadus, saskaroties ar sāpēm un aizvainojumu. Tagad visas neveiksmes ir pagātnē!

Lasi vēl: Latviešu meteorologs paziņo: ”Par ātri vien priecājaties, ziema atgriežas un pie tam barga”

Tu pats piepildīsi visas savas vēlmes, liktenis tev krietni palīdzēs! Dvēseles dziļumos Zivis ir ilgojušies pēc pārvērtībām savā aicinājumā, kaut kā jauna un intriģējoša.

Tagad debess ķermeņi ir sakārtoti, lai dotu viņiem šo iespēju, kas ir izšķirošs brīdis, ko nedrīkst aizmirst. Visums viņiem sniegs neierobežotas izredzes atrast iztikas līdzekļus, kas atbilst viņu kritērijiem, paceļot viņu eksistenci līdz neparastiem augstumiem.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet tālāk

Leave a Comment