“Nezini kurā virzienā savā dzīvē doties?”; Izvēlies koku un saņemsi atbildi, uz kuru pusi iet

Tas pastāstīs par to, kā tev šobrīd dzīvē pietrūkst, un pateiks, kurā virzienā virzīties tālāk. Apskatiet fotoattēlu, izvēlieties koku, kas jums patīk visvairāk, ierakstiet savu izvēli komentāros un izlasiet savus rezultātus.

 

Koks #1

Pirms doties tālāk, ir jāiepazīst sevi labāk, jāieklausās sevī, savās patiesajās vēlmēs. Apstājieties, padomājiet un izdomājiet, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves tagad.

Ir pienācis laiks ieklausīties savā iekšējā balsī un saņemt atbildes uz visiem tiem jautājumiem, kas jūs mocīja jau ilgu laiku. Laiks izprast savas attiecības ar ārpasauli un saprast, ieraudzīt savu patieso mērķi. Ko vēlas tava zemapziņa, kas tevi izved no komforta zonas? Esiet gatavi pārsteigumiem, ko tas jums sagādās.

Koks #2

Jums jāuzticas savai intuīcijai – jums tā ir labi attīstīta. Pieņemiet savus talantus, nepretojieties tiem, bet virzieties tiem līdzi. Ir jāuzticas sev, jāizmanto sestā maņa – tas palīdzēs sākt dzīvot laimē un apmierinātībā.

Tu esi spēka un enerģijas pilns, ej uz to, ieklausies sevī un tev veiksies. Centieties nepadoties savai sentimentalitātei un kontrolēt bezjēdzīgas garastāvokļa svārstības.

Koks #3

Tuvākajā nākotnē jūs varēsit ķert veiksmi aiz astes un piesaistīt savā dzīvē pārpilnību. Dzīvē uzradīsies labi un pareizi cilvēki, kuri pavērs tev jaunas iespējas. Jūs varat klausīties viņos, darboties viņu vadībā, atklāt sev jaunu pasauli.

Lasi vēl: “Tālu no eņģeļiem”: astrologi nosaukuši ļaunākās un nežēlīgākās zodiaka zīmes

Vienkārši dariet, kā jums jādara: apzinīgi, godīgi, dāsni. Iespējams, šobrīd jūs neesat pārliecināts par sevi, un jūs pavadīsit daudz laika, pieņemot lēmumus un pēdējā brīdī tos mainot, taču drīz tas viss atmaksāsies, jūs sāksit ticēt sev.

Turpini lasīt, pārējo attēlu nozīmi, nākošajā lapā

Leave a Comment