Eksperti nosauc labākās iespējas, ar ko aizstāt antistatiķi apģērbiem

Antistatiķis ir ļoti noderīgs izgudrojums, kas var ievērojami atvieglot mūsu dzīvi. Ar tā palīdzību jūs varat pasargāt sevi no statiskās elektrības, kas var veidoties apģērba valkāšanas rezultātā.

Taču ne vienmēr mājās ir antistatisks līdzeklis. Izrādās, ka ir daži lieliski un vienkārši veidi, ar ko to var aizstāt.

Parastu ūdeni

Šī metode ir tik vienkārša, ka ne visi noticēs tās efektivitātei. Bet tas ir fakts: parastais ūdens palīdzēs tikt galā ar uzdevumu ne sliktāk par antistatiķi. Lai to izdarītu, ielejiet ūdeni traukā ar smidzinātāju un nelielu daudzumu uzklājiet uz lietām.

Etiķa šķīdums

Šim līdzeklim ir uzreiz divas funkcijas. Pirmā ir tā, ka tas ir lēts un kvalitatīvs antistatiķa aizstājējs. Otrā ir šāda: ja mazgāšanas procesā neesat lietojis kondicionieri, situāciju būs viegli labot. Traukā ar izsmidzinātāju ielejiet vienu daļu parastā etiķa un sešas daļas ūdens. Pēc tam maigi apstrādājiet drēbes.

Lai samazinātu statisko elektrību apģērbā, varat balto etiķi lietot arī skalošanas laikā. Pievienojiet 1/4 tases baltā etiķa skalošanas ciklam veļas mazgāšanas laikā. Etiķis ne tikai samazina statisko elektrību, bet arī darbojas kā dabīgs mīkstinātājs un izvada mazgāšanas līdzekļa atliekas.

Lasi vēl: Vecmāmiņa Olga vienmēr visas virtuves virsmas tīrīja ar cepamo pulveri, un nekādu tauku un sodrēju traipu pat tuvumā nebija

Matu laka

Ja jums mājās ir matu laka, varat aizmirst par antistatiķa līdzekli. Jums tikai jāpārklāj apģērbs ar šī līdzekļa palīdzību. Tomēr laku uzsmidzina uz lietām no 50 centimetru attāluma. Pretējā gadījumā var rasties traipi.

Atcerieties, ka sauss gaiss veicina statisko elektrību, tāpēc mitrinātāja lietošana mājās var palīdzēt novērst statiskā lādiņa uzkrāšanos apģērbā.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Izmantojot šīs alternatīvas, varat izvairīties no komerciāliem antistatiķiem un joprojām saglabāt apģērbu ērti valkājamu, nesaskaroties ar nepatīkamo statisko elektrību.

Leave a Comment