Vai jums vēl ir tomāti? Tad sagatavojiet tomātu šedevru, kas jūs pārsteigs. Lielisks veids kā tikt vaļā no tomātiem garšīgi

Es atgriezīšos pie jums ar neparastu recepti. Bet es apliecinu, ka katrs, kurš ir izmēģinājis šo mērci, prasa recepti un gatavo to pats. Šo ievārījumu var ēst ar gaļu vai vienkārši ar maizi.

Tas ir ļoti pikants un garšīgs. Es to gatavoju jau 8-10 gadus un vienmēr izbaudu tā vienkāršību un garšu. Ja esi pikantās mērces cienītājs, tad noteikti jāpagatavo. Aicinu uz savu virtuvi, kur pastāstīšu un parādīšu kā es to daru.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošana

Sagatavošu visas nepieciešamās sastāvdaļas. Vispirms tomātiem veicu šķērsgriezumus. Piparus rupji sakapāju, noņemot tikai asti. Sēklām gatavajam ievārījumam vajadzētu piešķirt savu asumu.

Lasi arī:  Kotletes sanāk sausas: pieredzējušas saimnieces nosauc galvenās kļūdas

Papriku lieku uz vairākās kārtās salocīta marles. Pievienoju piparus un ķiplokus ar krustnagliņām.

Marles maliņas saloku, izveidojot mezglu, kuru sasienu ar diegu. Vītnes galam jābūt garākam, lai vieglāk ieķertos vārošajā mērcē.

Un tagad es sāku gatavošanas procesu. Tomātus lieku verdošā ūdenī uz 30 sekundēm. Pēc tam es tos nosūtu ledus ūdenī. Tas ir nepieciešams, lai atvieglotu ādas noņemšanu.

Miza praktiski atdalās no pašiem tomātiem. Es tās nesasmalcinu ļoti smalki.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment