Diemžēl viņsaulē pavisam pēkšņi devies pasaulslavens aktieris; šis visiem ir pamatīgs trieciens

Diemžēl viņsaulē pavisam pēkšņi devies pasaulslavens aktieris. Šis visiem ir pamatīgs trieciens, jo nekas neliecināja par gaidāmo nelaimi. 

Vai jūs bieži saņemat ziņojumus no citas pasaules malas? Vai jūsu dzīvē noteikti ir bijuši neizskaidrojami gadījumi, kad jūs saņēmāt vēstījumus no aizgājušiem radiniekiem?

Nav izslēgts, ka šādus “sveicienus” sūta mūsu aizgājušie radinieki, lai palīdzētu mums rast atbildes uz jautājumiem, kas mūs mocījuši, ieteiktu pareizos risinājumus, ievirzītu mūs patiesajā ceļā. Lai gan mēs dzīvojam dažādās pasaulēs, mēs turpinām būt cieši kaimiņos viens otram. Aizgājušo dvēseles turpina sargāt dzīvos.

Ir daudz veidu, kā aizgājušie radinieki sūta signālus. Tā var būt dīvaina mājdzīvnieku uzvedība, pēkšņi elektrības uzplūdi, pēkšņi sajusta šī cilvēka iemīļota smarža, atkārtojas vienādi skaitļi, negaidīti dzirdēta melodija, mīļotā cilvēka mīlēts, pēkšņs caurvējš, grīdas dēļu čīkstēšana, mirdzoša ēna spogulī, nezināmā klātbūtnes sajūta dzīvoklī, kustīgi priekšmeti utt.

 

Četrdesmitgadīgais ārzemju aktieris Daniels Baladži piektdienas vakarā aizsaulē devās no sirds apstāšanās. Aktieris, kas galvenokārt saistīts ar tamilu filmu industriju sūdzējās par sāpēm krūtīs.

Daniels Baladži sāka savu karjeru kā vienības ražošanas vadītājs Kamal Haasan nepabeigtajā “Marudhunayagam”.

Lasi vēl: 87 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris, kurš vienmēr tik dēvēts par īstu džentelmeni

Tad viņš pārcēlās uz televīziju un darbojās Radikaa Sarathkumar filmā “Chithhi”, kur viņa varonis tika nosaukts par Danielu, kas viņam nopelnīja vārdu Daniel Balaji. Baladži ir pazīstams arī ar lomām filmās “Kakka Kakka” un “Vettaiyadu Vilayadu”.

 

Leave a Comment