87 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris, kurš vienmēr tik dēvēts par īstu džentelmeni

87 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris, kurš vienmēr tik dēvēts par īstu džentelmeni. Šī ziņa sagrāva simtiem viņa darbu pielūdzējus. 

Kas ir “sargeņģelis sargs” un kāpēc katram cilvēkam tāds ir? Vai mēs varam lūgt vai runāt ar viņu? Kā un kāpēc viņš mums palīdz?

Priesteri par sargeņģeli sauc dievišķu būtni, kas ir starpnieks starp mums, parastiem cilvēkiem, un Debesu Tēvu. Ir pieņemts uzrunāt eņģeli lūgšanā.

Daudzi ticīgie pārliecinājās par Sargeņģeļu esamību briesmu brīžos, brīnumainā kārtā izvairoties no nepatikšanām vai nopietnām traumām. Pēc tam viņi atcerējās neticamo neredzamās aizsardzības un palīdzības sajūtu.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 61%

0%

Bet kāpēc mums būtu jālūdzas saviem sargeņģeļiem, ja viņi vienmēr ir ar mums? Vai viņi nezina, ko mēs vēlamies un kas mums ir vajadzīgs?

Pareizticīgie kristieši zina, ka sargeņģeli sargeņģeli cilvēkam var piešķirt tikai pēc pieskaršanās Kristības sakramentam. Daži cilvēki, gluži pretēji, uzskata, ka ikvienam no mums ir sargeņģelis neatkarīgi no mūsu reliģijas. Jebkurā gadījumā daudzi no mums jūt neredzamu aizbildņu atbalstu.

Ārzemju aktieris Louis Gossett Jr. ir devies aizsaulē 87 gadu vecumā.

Aktieris, kurš kļuva par pirmo tumšādaino vīrieti, kurš ieguva Oskara balvu par otrā plāna aktiera lomu filmā “Virsnieks un džentlmenis”, aizsaulē devās piektdienas rītā (03.29.24.).

Viņa ģimene paziņojumā norādīja: “Ar visdziļāko nožēlu paziņojam, ka šorīt mūžībā aizgāja mūsu mīļotais tēvs.”

“Mēs vēlamies pateikties visiem par izteikto līdzjūtību šajā brīdī. Lūdzam cienīt ģimenes privātumu šajā grūtajā laikā.”

 

Gosets sāka spēlēt skolas izrādēs un debitēja Brodvejā, spēlējot izrādē “Lielais solis”, kad viņam bija tikai 16 gadi.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm pavasaris būs ļoti labvēlīgs. Viņi saņems ziņu, kas mainīs visu viņa dzīvi

Pēc tam viņš saņēma basketbola un drāmas stipendiju, lai studētu Ņujorkas Universitātē, kur viņš sadraudzējās ar Džeimsu Dīnu.
Gosets, kurš par godu savam tēvam pievienoja vārdu Junior, mācījās aktiermākslu kopā ar tādiem aktieriem kā Merilina Monro un Stīvs Makvīns.

1959. gadā Gosets saņēma plašu atzinību par savu sniegumu Brodvejas izrādē “A Raisin In The Sun”, un vēlāk viņš filmējās izrādes ekranizācijā.

 

Leave a Comment