Maksims Galkins devis triecienu smagi slimajai Allai Pugačovai – kas notiek abu starpā?

Alla Pugačova reiz sapņoja par mierīgām vecumdienām. Viņas piektais vīrs Maksims Galkins, kurš šobrīd Krievijā ir atzīts par ārzemju aģentu, solīja savai gados vecākajai sievai komfortu un mieru. Tomēr patiesībā viss izrādījās apmāns.

 

Ar ko Allai Pugačovai saistās Latvija?

Alla Pugačova ir Krievijas dziedātāja un dziedātāja ar lielu popularitāti ne tikai Krievijā, bet arī citās bijušās Padomju Savienības valstīs un pasaulē kopumā. Latvijā Alla Pugačova ir pazīstama kā viena no populārākajām un iecienītākajām Krievijas izpildītājām.

Alla Pugačova guvusi slavu un atzīšanu ar savu spēcīgo balss skaņu un muzikālo talantu. Viņa ir ieguvusi daudzas balvas un apbalvojumus savā mūzikas karjerā, kuras sākās vēl padomju laikos.

Latvijā Pugačova ir populāra pateicoties savam ieguldījumam mūzikā, un viņas dziesmas ir baudījušas lielu popularitāti Latvijas skatītāju vidū. Viņas koncerti Latvijā ir bijuši ļoti apmeklēti, un viņa ir ieguvusi arī vietējos atbalstītājus.

Lasi vēl: VIDEO. Maksims Galkins pamatīgi pārsteidzis latviešus: ko tādu no viņa neviens negaidīja!

Alla Pugačova savas karjeras laikā ir ierakstījusi neskaitāmus albumus un diskus. 1996. gadā tika izdota 13 kompaktdisku kolekcija ar nosaukumu “General Records”. Piedalījusies arī dažādos prestižos festivālos un dziesmu konkursos gan kā konkursante, gan žūrijas sastāvā.

1974. gadā viņa ar dziesmām “Посидим, поокаем” un “Эрмолова с Чистых прудов” ieguva trešo vietu Vissavienības popmākslinieku konkursa laureātu sarakstā.

Nākamajā gadā viņa ieguva Grand-Prix slavenajā festivālā “Golden Orpheus” ar dziesmu “Harlekin” (“Арлекино”) un ir vairākkārt uzaicināta kā viesis uz pasākumu. Turklāt viņa piedalījās Kannu festivālā 1976. gadā.

Personiskie izaicinājumi: Alla Pugačova ir atklāti runājusi par savu veselību un cīņu ar vēža slimību. Viņa ir veikusi dažādas operācijas un bijusi iesaistīta medicīniskajā ārstēšanā.

Sabiedrības figūra: Alla Pugačova ir ļoti pazīstama sabiedrībā un saņēmusi dažādas apbalvojumus par savu ieguldījumu mūzikas nozarē un kultūrā kopumā.

Alla Borisovna klīst no vienas vietas uz otru. Pēdējā pusotra gada laikā viņa ir nomainījusi divas valstis. Vispirms viņa aizbrauca no Krievijas uz Izraēlu. Kad tur saasinājās militārais konflikts, viņa aizbēga uz Kipru.

Lasi arī: Tautā iemīļots latviešu aktieris cieš no smagas atkarības; “Es joprojām atveseļojos”

Lasi arī: Neveiksmju sērija beidzot Beigsies! Paziņots, kurām zīmēm no 14. Decembra krasi uzlabosies visa dzīve

Tomēr vietējais klimats smagi slimo mākslinieci nogurdina tiktāl, ka viņa tik tikko spēj staigāt. Un tagad viņas jaunais vīrs pensijas vecuma sievietei sniedza triecienu. Kas notiek starp dziedātāju un mākslinieku?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment