Maksims Galkins devis triecienu smagi slimajai Allai Pugačovai – kas notiek abu starpā?

Alla Pugačova tagad ir spiesta klaiņot kopā ar Maksimu Galkinu pa pasauli. Šovmenis nesen vērsās pie savas sievas. Viņš brīdināja, ka viņu finansiālās iespējas kļuvušas daudzkārt mazākas.

Ārzemēs jāstrādā daudz vairāk, un joprojām nav naudas. Un galu galā slavenā sieva ir pieradusi dzīvot komfortabli. Turklāt viņa pilnībā uzticējās Galkinam. Alla Borisovna reiz viņam jautāja: “Vai es varu ar tevi kopā mierīgi novecot?” Toreiz mākslinieks atbildēja apstiprinoši. Taču viņš neturēja doto vārdu.

Lasi vēl: Izskatīgās latviešu aktrises Ievas Florences-Vīksnes dzīvē – brīnišķīgi jaunumi!

Iepriekš, kad vēl uzturējās Krievijā, zvaigžņu ģimene brauca vilcienā privātā vagonā. Pēc baumām, šāds pakalpojums maksā no 500 tūkstošiem līdz 1 miljonam rubļu (no 5 000 līdz 10 000 eiro). Tagad māksliniekiem šādas iespējas nav.

Jāpiebilst, ka pēdējā pusotra gada laikā Alla Borisovna trīs reizes ir atgriezusies dzimtenē. Pēc pēdējās vizītes viņa pirmo reizi runāja par slimību.

 

“Esmu izpildījusi savu misiju, jau sen neesmu dziedājusi, un manu likteni vada Visums. Un nav jāskaita matiņi uz manas galvas. Pēc Černobiļas – paldies, vismaz kaut kas ir palicis…… Pusgadsimtu, neraugoties uz savām slimībām, es skrēju pie savas mīļās publikas un darīju visu, lai padarītu viņu laimīgu,” viņa teica.

Lasi arī:  VID Beidzot atklāj cik patiesībā daudz naudas uz konta drīkst saņemt no radiem un paziņām

Lasi arī: Neveiksmju sērija beidzot Beigsies! Paziņots, kurām zīmēm no 14. Decembra krasi uzlabosies visa dzīve

Un pēc dažām dienām viņa tika pamanīta, izejot no klostera. Primadonna tik tikko spēja staigāt uz pietūkušām kājām.

“Kreisā kāja viņai sāpēja jau kopš bērnības. Viņa uz tās nelika svaru. Pirms koncerta viņa nometa apavus un uz skatuves staigāja basām kājām. Un es tās kurpes sargāju. Man bija sāpīgi to vērot,” dalījās mākslinieces bijusī asistente.

Tomēr eksperti norāda, ka māksliniece izskatās laimīga ar savu pašreizējo dzīvi un tas ir galvenais. Viņas bērni ir mīlēti, loloti un laimīgi, kas arī ir no svara.

Vēlam māksliniecei ģimenes saticību un veselību!

Leave a Comment