Pie populāra Tirdzniecības centra noticis, kas prātam neaptverams; Nekavējoties iesaistītas policijas brigādes

Pie populāra Tirdzniecības centra noticis, kas tiešām prātam neaptverams! Nekavējoties tikusi iesaistīta policija un vairākas brigādes mašīnas. Tomēr, kas īsti notika un kāpēc tas nekavējoties nonāca visās ziņās un televīzijas pārraidēs.

Ļoti agrā rīta stundā, Rīgā notika ļoti dīvains un nesaprotams notikums, kurā  vīrietis, atradies automašīnā pie tirdzniecības centra “Zoom” izdarījis, ko tiešām prātam neaptveramu, ko ikdienā diez vai kāds spētu iedomāties! Šoreiz gan runa neiet par nekādu alk**olu, vai citām lietām, bet gan krietni savādāku notikumu.

Policijas izsaukšana ir atkarīga no situācijas, un noteikumi var nedaudz atšķirties atkarībā no jūsu atrašanās vietas. Tomēr, daži vispārīgie gadījumi, kad var būt nepieciešams saukt policiju, ietver:

Avārijas un negadījumi: Ja notiek ceļu satiksmes negadījums vai cita veida avārija, un ir cietušie vai radušies nopietni bojājumi, nepieciešams saukt policiju. Viņi palīdzēs noformēt ziņojumu par notikušo.

Nelaimes gadījumi un traumas: Ja esat liecinieks vai arī cie*** nelaimes gadījumā vai traumā, sazinieties ar policiju, lai paziņotu par notikušo.

Ļaunprātīga uzvedība: Ja esat liecinieks vai cietējs ļaunprātīgā uzvedībā, piemēram kādā smagā notikumā vai zagšanā, sazinieties ar policiju.

Šie ir tikai vispārīgie piemēri, un situācijas var atšķirties. Ja esat šaubās par to, vai jāsauc policija, vienmēr ir droši un saprātīgi sazināties ar viņiem, lai iegūtu padomu un atbalstu.

Laiks atgriezties pie notikušā un saprast, kas īsti notika, jo šajā situācijā tika izsauktas vairākas policijas ekipāžas, kas nozīmē, ka situācija bija ļoti saspringta.

Konkrēto stāstu pārraidīja arī TV3 raidījums “Degpunktā”, kur pastāstīts vairāk par notikušo un grūti pat aptvert, ka tiešām, kas tāds ir atgadījies.

Saskaņā ar raidījuma ziņām, policija bija iesaistīta otrdienas rītā pie tirdzniecības centra “Zoom”, kur norisinājās ļoti dīvainas darbības.

Paziņots, ka iesākumā divas Valsts policijas automašīnas pilnībā ielenca transportlīdzekli Sarkanu Audi, cenšoties saprast notiekošo. Diemžēl, situācija bija krietni nesaprotamāka, nekā varētu iedomāties.

Iesākumā jāsāk ar to, ka ko vīrietis bijis pamatīgi sastrīdējies ar savu sievu, kura bija iegājusi veikalā. Taču tad noticis, kas pavisam nenormāls, kura rezultātā atbrauca vairākas policijas ekipāžas un ātrā palīdzība. Kas tieši notika?

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment