Pie populāra Tirdzniecības centra noticis, kas prātam neaptverams; Nekavējoties iesaistītas policijas brigādes

Konfliktu risināšana var būt sarežģīta, bet ir vairāki vispārēji soļi, kas var palīdzēt mierīgi atrisināt situāciju. Šeit ir daži ieteikumi, kas var palīdzēt jums risināt konfliktu:

Palieciet mierīgs un saklausiet otru personu:
Mēģiniet saglabāt savu emocionālo mieru un izvairieties no agresīvas reakcijas. Aktīvi ieklausieties ar otru personu, lai saprastu viņu viedokli un sajūtas.

Izvairieties no vainošanas un aizvainošanas:
Nepieļaujiet vainošanu un aizvainošanu. Koncentrējieties uz problēmu, nevis uz personu.

Izskaidrojiet savu viedokli, nevis kritizējiet otru personu

Ja sākas emocionāls konflikts, var būt noderīgi veikt pārtraukumu, lai visi iesaistītie varētu nomierināties un pieņemt mērķtiecīgākas lēmumu.

Atcerieties, ka konflikti ir neatņemama dzīves daļa, un to risināšana prasa gan sapratni, gan pacietību. Būt gataviem klausīties, saprast un meklēt kopīgus risinājumus var palīdzēt nodrošināt konstruktīvu konfliktu risināšanu.

Konflikts ar sievu esot bijis tik pamatīgs, ka viņš sēžot mašīnā saskaroties ar smagām emocijām izvilka savu ie**ro**ci un sevi ļoti smagi ie*vai**no*ja. Kā ziņo ātrā palīdzība, tas tas viss esot noticis ļoti strauji.

Sieviete, iznākot no veikala, nekavējoties sazinājusies ar medicīnas personālu, kuri steidzami nogādāja vīrieti slimnīcā, kur viņš nonāca smagā stāvoklī.

Pagaidām nav zināms kādā stāvoklī ir vīrietis un vai viņš spēs atlabt, taču šis notikums liks aizdomāties par to, cik ļoti daudz cilvēku ir nepatīkamās situācijās un ir grūti pašiem sev palīdzēt. Līdz ar to emocijas ņem virsroku un tiek izdarītas ļoti smagas lietas.

Valsts policijas amatpersonas, intervējot “Degpunktam”, apstiprināja, ka ievainotais vīrietis cietis no paša savas rīcības rezultātā.

Šobrīd atliek tikai palūgties par šo vīrieti, lai viņš spētu atlabt pēc visa notikušā.

Vairāk skaties sižetā:

Leave a Comment