90. gadu pusaudžu elks traģiski gājis bojā ļoti mīklainos apstākļos; atklājas jaunas detaļas

90. gados un 2000. gadu sākumā viņš kļuva slavens kā optimistisku popmūzikas hitu izpildītājs pusaudžiem. Viņš tika atrasts miris savās mājās vannā. 

Tajā pašā laikā eksperti apgalvo, ka viņiem izdevies atrast vietu, kur atrodas tas, ko cilvēki mēdz dēvēt par “dvēseli”. Pēc viņu domām, dvēsele atrodas smadzeņu mikrotubulos. Tieši tur tiek glabāta informācija par cilvēka iepriekšējām dzīvēm un viņas inkarnācijām.

90. gadu pusaudžu elks Ārons Kārters miris mīklainos apstākļos

Dziedātājs Ārons Kārters, kurš 90. gados un 2000. gadu sākumā kļuva slavens kā optimistisku popmūzikas hitu izpildītājs pusaudžiem, tika atrasts miris savās mājās Kalifornijā. Viņam bija 34 gadi. Vairāki avoti medijiem ziņo, ka mūziķa ķermenis tika atrasts vannā.

Aizsaulē viņš devās 2022. gada 5. novembrī. Tomēr pavisam nesen atkal tiesā tika paceltā šī lieta un turpinās izmeklēšana.

Oficiālais nāves cēlonis vēl nav nosaukts, taču tas netraucēja sociālo tīklu detektīviem izdomāt veselu sazvērestības teoriju. Fakts ir tāds, ka savā pēdējā publicētajā tvītā dziedātājs vērsās pie daudz cietušā Kanje Vesta. “Jo, Kanje, parunāsim kā vīrs ar vīru,” 4. novembrī rakstīja Kārters, un jau nākamajā dienā kļuva zināms par viņa nāvi. Sakritība?

Mēs esam pārliecināti, ka Kanje mums pateiks (tiklīdz Musks viņu atbloķēs Twitter), ka viņam ar to nav nekāda sakara. Un mēs labprāt viņam ticēsim, jo īpaši tāpēc, ka Āronam pat bez viņa ir bijusi smaga dzīve. Viņš savu šovbiznesa karjeru sāka gandrīz no autiņbiksīšu vecuma un savu pirmo miljonu albumu pārdeva, pirms viņam bija pat 10 gadu. Ārons arī bieži bija ikoniskās 90. gadu puišu grupas “Backstreet Boys” iesildītājs. Tas nav nekāds pārsteigums, ņemot vērā, ka viņa vecākais brālis Niks Kārters bija viens no šīs megapopulārās grupas dalībniekiem.

 

Ārons kļuva par amerikāņu pusaudžu elku pēc sava otrā albuma “Aaron’s Party (Come Get It)” izdošanas 2000. gadā. Un parādīšanās pusaudžu seriālos “Lizija Makgvaira” un “Sabrina, pusaudžu ragana” tikai vairoja puiša popularitāti.

Ar to Ārona grūtības nebeidzās. Niks Kārters nepalika parādā un 2019. gadā kopā ar otru māsu Andželu iesūdzēja Āronu tiesā. 42 gadus vecais grupas “Backstreet Boys” dalībnieks apgalvoja, ka viņa jaunākais brālis atzina savu slikto nodomu pret Nika toreiz bērna gaidībās esošo sievu un viņu nedzimušo bērnu. Rezultātā Āronam tika aizliegts tuvoties viņiem divus gadus.

 

Lasi vēl: Pirms pāris minūtēm Latviju pāršalca sēru vēsts: šodien, uz visiem laikiem aizmigusi latviešu publiciste un cienījama žurnāliste

“Man būs labi arī bez viņiem. Tieši viņiem vajadzētu mani atstāt mierā,” Ārons reaģēja uz tiesas lēmumu savā tviterī. “Maikls Džeksons mani brīdināja, ka tā notiks, un viņam bija taisnība.”

Leave a Comment