Merilina Kerro stāsta, ka šo vārdu īpašnieces var izaugt vientuļas un ļoti nelaimīgas

Ne visiem bērniem ir vajadzīga kompānija, lai rotaļātos un izklaidētos. Dažas meitenes un zēni labprāt pavada laiku vienatnē. Viņi nelūdz vecākiem spēlēties, necieš no vientulības.

Dažreiz vecāki ceļ trauksmi, ja viņu bērns nav socializējies. Kāds uzskata, ka katrs cilvēks ir atšķirīgs, un nav nepieciešams censties dēlu vai meitu pārveidot.

Tikmēr vārdu pētnieki izvirza versiju, ka cilvēka raksturs lielā mērā ir atkarīgs no vārda, ko viņš saņēmis piedzimstot. Pētījumu gaitā viņi atklāja vairākus sieviešu vārdus, kuru īpašnieces labāk jūtas vienas pašas.

 

Inga

Visvairāk šis vārds der meitenēm, kas dzimušas Jaunavas zīmē. Cilvēkiem, kas dzimuši no 23. augusta līdz 23. septembrim, patīk būt klusumā un vientulībā. Mazajām Ingām raksturīgs spītīgums, ar viņām var būt grūti vienoties.

Lasi vēl: Viņi ar lāpstu varēs grābt naudu: 3 zodiaka zīmes, kas kļūs par oktobra galvenajiem bagātniekiem

Meitenes jau no agras bērnības atrod interesantas nodarbošanās, kuras veic bez ārējas iejaukšanās. Inga var ilgstoši likt klucīšus, zīmēt, spēlēties ar lellēm, neiesaistot vecākus vai vecākās māsas/brāļus. Tajā pašā laikā meitene izaugs gudra, inteliģenta, tiecoties pēc zināšanām.

Bērnudārzā un skolā viņa, visticamāk, paliks nošķirta no pārējiem, neatradīs draudzenes. Arī pieaugusi Inga labprāt pavadīs laiku viena. Iespējams, viņai būs kāds draugs, bet viņa būs viena, un bieža saziņa nenotiks.

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Leave a Comment