9 pravietiski sapņi, kurus Vanga iesaka neignorēt; izlasot to nozīmi tu vari daudz ko saprast par to kas gaidāms

Ne visi pievērš lielu uzmanību saviem sapņiem. Un tos reti atceras. Un, pat ja tie nāk prātā, ne vienmēr ir iespējams tos atšifrēt. Bet tie ir pārāk simboliski vēstījumi un norādes zemapziņā.

Tomēr dažus sapņus nevajadzētu atstāt bez uzmanības.

Par šādiem sapņiem bieži stāstīja Vanga, kura ir atstājusi daudz pārsteidzoši precīzu skaidrojumu, kas kādam patiešām palīdz izsargāties no nepatikšanām, bet kādam – iegūt vēlamo.

Šodien vēlos atgādināt par deviņiem, kurus slavenā zīlniece nosauca par vissvarīgākajiem sapņiem. Sākšu ar to, ka šādi sapņi atšķiras no citiem sapņiem: tie ir ļoti spilgti un atmiņā paliekoši gandrīz līdz sīkākajām detaļām.

 

Sapņi, kas brīdina par briesmām

Viens no biežākajiem sapņiem, kas brīdina par nopietnām veselības problēmām, ievainojumiem un traumām, – netīra gulta vai saplēsta gultas veļa. Labu veselību nesola arī tas, ja sapnī redzi netīras lietas, sabojātu pārtiku, salauztus sadzīves priekšmetus un klaiņojošus bez uzraudzības palikušus dzīvniekus.

Par iespēju kļūt par krāpnieku upuri, finansiālām grūtībām, ienākumu avota zaudēšanu vēsta sapņi, kuros kļūsti par liecinieku postošai uguns stihijai: vai tas būtu ugunsgrēks, vulkāna izvirdums utt.

Par notikumiem, kuros nāksies izliet daudz rūgtu asaru: mīļotā cilvēka nāvi, nodevību, nopietniem konfliktiem ar priekšniecību vai bērniem, var brīdināt sapnis, kurā pēkšņi applūst dzīvoklis vai māja, kad grīdu aplej ūdens. Īpaši, ja jūs vēl šajā ūdenī iemērcāt kājas.

Negatīvas sapņu interpretācijas satrauc pat tos, kuri netic to nozīmei. Savukārt jums nevajadzētu satraukties, bet ieklausīties savā intuīcijā un analizēt visu, kas ar jums šobrīd notiek. Pilnīgi iespējams, ka jūs laikus atradīsies risinājumu un izglābsieties no gaidāmajām nepatikšanām.

 

Un jūs varat izmantot mūsu vecmāmiņu padomus.

Vispirms 3 reizes nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni ar vārdiem: “Kur aizgājusi nakts, tur aizgājis sapnis, kā aizgājis ūdens, tā aizgājušas nepatikšanas”. Tas palīdzēs atbrīvoties no nepatīkamām sajūtām.

Un lai slikts sapnis nepiepildītos, ņem glāzi auksta ūdens, pievieno tam tējkaroti sāls, samaisa un saka vārdus: “Kā sāls izšķīda, tā lai izšķīst šis sapnis”. Un izlej šo ūdeni izlietnē caur kreiso plecu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment