Sēru vēsts: No sirdslēkmes aizsaulē devies seriālu leģenda un mīlošs ģimenes cilvēks

No sirdslēkmes aizsaulē devies seriālu leģenda un mīlošs ģimenes cilvēks. Ģimene šajā sēru momentā vēlas palikt viena un klusībā lūgt par aizgājēju. 

Diemžēl nāve ir neizbēgama parādība. Agrāk vai vēlāk tā iestājas. Tuva cilvēka zaudējums vienmēr ir liela traģēdija, ko ir ļoti grūti pārdzīvot. Bieži ir vajadzīgi pat vairāki gadi, lai tiktu galā ar šo zaudējumu.

Tomēr, neraugoties uz bēdām, cilvēki jau no seniem laikiem pēc kāda cilvēka nāves mājās ievēroja noteiktus rituālus. Tika uzskatīts, ka tie nebūt nav māņticības, bet gan ļoti svarīgi noteikumi, kuru izpilde palīdzēs mirušajam ātrāk rast mieru, bet viņa tuviniekiem – sevi pasargāt.

No sirdslēkmes miris seriālu “Mažors”, “Okšķeris” un “Saskaņā ar kara laika likumiem” aktieris Aleksandrs Križanovskis

Slavenais teātra un kino aktieris nomira pēkšņi. Aleksandram Križanovskim bija 66 gadi.

Televīzijas skatītājiem labi pazīstamais daudzu seriālu aktieris aizgāja mūžībā. Aleksandrs Vladimirovičs nomira no sirdslēkmes, par to paziņoja viņa dēls. “Draugi, mans tēvs Aleksandrs Križanovskis šovakar nomira no sirdslēkmes un citām komplikācijām,” – sociālajā tīklā rakstīja Vladimirs.

Atvadas notiks Kijevas Akadēmiskajā teātrī Pečerskā, kur viņš pēdējos 25 gadus ieņēma direktora un mākslinieciskā vadītāja amatu.

Aleksandrs Križanovskis dzimis 1957. gada 13. oktobrī Kijevā. Viņš absolvējis Kijevas Valsts teātra institūtu un tajā pašā iestādē beidzis aspirantūru. Pēc tam viņš studēja Maskavā. 1991. gadā viņš absolvēja režijas nodaļu GITIS teātra “Dramatiskās mākslas skolas” programmā.

Lasi vēl: Lūk, ātrāko un plānāko pankūku recepte, no kuras mazi bērni ir sajūsmā!

Aktieris 16 gadus strādāja Estrādes teātrī. Deviņdesmito gadu sākumā viņš pārcēlās uz teātri Podolā. Pēc tam līdz mūža beigām viņš vadīja Kijevas Akadēmisko teātri Pečerskā.

 

Leave a Comment