9 pravietiski sapņi, kurus Vanga iesaka neignorēt; izlasot to nozīmi tu vari daudz ko saprast par to kas gaidāms

Sapņi, kas vēsta par pozitīvām pārmaiņām personīgajā dzīvē

Sapņi par ziediem, tā vienmēr ir ziņa par pārmaiņām personīgajā dzīvē, vai tas būtu mīlestības un sirds piedāvājums, laulība vai ilgi gaidīts mazulis. Īpaši, ja starp ziediem ir neatvērti pumpuri.

Par tikšanos ar otro pusīti, jaunu mīlestību vēsta sapņi, kuros redzami ūdenskritumi un krāčainas kalnu upes.

Un, ja virs ūdens ir arī varavīksne, labāku sapni grūti iedomāties. Tas ir sapnis par galvu reibinošām perspektīvām un iespējām, turklāt absolūti pārsteidzošs, kādu pat visdrosmīgākajos sapņos nevarētu iedomāties. Tas vēsta, ka jūsu priekšā drīzumā atvērsies visas durvis un piepildīsies kāda lolota vēlēšanās.

 

Sapņi, kas sola bagātību

Es domāju, ka visi zina par fekālijām un mēsliem. Bet pati nauda: banknotes vai monētas, vēl nenozīmē, ka drīzumā tās parādīsies jūsu dzīvē. Drīzāk tas atspoguļo jūsu domas un raizes par tām.

Bet šie 3 sapņi, kā norāda Vanga, pilnīgi noteikti pareģo negaidītu un diezgan taustāmas summas parādīšanos. Šādi sapņi mani nekad nav pievīluši.

Pirmie sarakstā ir sapņi, kuros jūs redzat pērkona negaisu ar pērkona dārdiem. Zibens zibeņi un rībinoši pērkona dārdi virs galvas vēsta par naudas atnākšanu no jūsu profesionālās darbības: prēmiju, algas palielinājumu, jaunu labi apmaksātu darbu. Bet pērkona dārdēšanas atbalsis – uz laimestu vai mantojuma saņemšanu.

Bagāta sponsora, investora, partnera parādīšanos dzīvē sola liels melns tarakāns, kas parādās sapnī. Tikai parasti mēs cenšamies no tiem atbrīvoties sapnī. Un, ja tā ir noticis, diemžēl dzīvē šādas lieliskas izredzes nematerializēsies.

Ne mazāk nepatīkamas žurkas tiek redzamas sapņos, kad gaidāma parādu atdošana.

Taču neatkarīgi no tā, ko sola sapnis, nekad nevienam par to nestāstiet. Slikts, lai nepiepildītos, un labs – lai nenobiedētu veiksmi. Novēlu sapņot tikai labus sapņus.

Leave a Comment