8 pazīmes, ka jums ir slēptas spējas, kuras apkārtējie bieži vien jūt

Vai perifērajā redzē bieži redzat kustamies ēnas? Vai pamanāt, ka televizora ekrāns mirgo, atrodoties tuvumā? Ja paranormālas aktivitātes ir daļa no jūsu ikdienas dzīves, jums var būt slēptas psihiskas spējas. Bieži vien daudzi cilvēki ar šīm spējām to neapzinās, kamēr neatpazīst signālus, kas tos pavada.

Ja šīs astoņas zīmes ievērojat bieži, jums var būt iedzimta spēja sazināties ar dimensijām, kas pārsniedz reālo pasauli.

1. Jums ir spilgti sapņi.

Ja esat jutīgs pret garīgajām enerģijām nomodā, šī jutība var izpausties arī jūsu miegā. Iespējams, varēsiet skaidri atcerēties savus sapņus un to laikā piedzīvot tādas sajūtas kā pieskārienu un smaržu. Turklāt šis jutīgums var izpausties arī murgos.

2. Jūs dzirdat troksni citā istabā, kad esat viens mājās.

Kad esat viens mājās, citās telpās varat redzēt ēnas vai dzirdēt trokšņus. Šīs pazīmes var būt garīgas klātbūtnes pazīmes. Jūs varat arī dzirdēt skaņas, kad neviena nav tuvumā.

3. Tev ir dziļa saikne ar dzīvniekiem.

Emocionālās saiknes ne vienmēr prasa vārdus, tāpēc cilvēki ar psihiskām spējām bieži vien spēj sazināties ar dzīvniekiem.

Jūs varat sajust īpašu saikni ar noteikta veida dzīvniekiem vai arī noteiktā dzīves posmā esat piedzīvojis spēcīgu radniecību ar dzīvniekiem. Šāda veida savienojuma spēks nāk no neverbālās valodas.

4. Jūs uztverat kustību perifērajā redzē.

Ja jums ir latentas psihiskās spējas, jūs varat pamanīt tumšas figūras, kas pārvietojas jūsu perifērās redzes stūros. Šīs formas dažkārt var atgādināt cilvēka siluetu. Daži cilvēki šīs parādības interpretē kā spokus, citi tās uzskata par vīzijām.

5. Jums ir bijuši dīvaini pārdzīvojumi pēc mīļotā zaudējuma.

Pēc mīļotā aiziešanas jūs varat saskarties ar dīvainām parādībām, kas jums par tām atgādina.

Daži cilvēki šos notikumus uzskata par pierādījumu tam, ka mirušā gars izpaužas, lai pārliecinātu ģimenes locekļus, ka ar viņu viss ir kārtībā.

6. Jūs jūtat spēcīgu enerģiju vietās ar bagātu vēsturi.

Apmeklējot vietas ar bagātu pagātni, jūs pēkšņi varat sajust spēcīgu saikni ar tām. Šī sajūta var rasties arī tad, kad rokās turat priekšmetu, kas nes daudz stāstu.

Psihiskajām enerģijām ir spēja noenkuroties vietās un objektos. Ja būsi jūtīgs, varēsi tās sajust.

7. Jūsu klātbūtnē sabojājas elektroniskās ierīces.

Garīgā enerģija var ietekmēt elektronisko ierīču darbību. Varat konstatēt, ka tālruņi, televizori vai radio nedarbojas vai pēkšņi izslēgsies, kad atrodaties tuvumā.

Lasi vēl: Ko darīt, ieraugot eņģeļa ciparu 11:11: numerologa padoms

Tas var būt gan pašu ierīču, gan jūsu enerģijas dēļ.

8. Tev ir spēcīga pievilcība paranormālajam.

Nakts trokšņi jūs nekad nenobiedēs. Jūs jau kopš bērnības ir interesējušas paranormālās lietas. Iespējams, jums patīk šausmu filmas vai jūtaties piesaistīti vietām, kas citiem šķiet pārāk biedējošas!

 

Leave a Comment