Vērsim daudzsološa diena, bet Zivīm nepatīkami pārsteigumi; Dienas prognoze 26. augustam visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana prognozē, ka pirmdiena, 2024. gada 26. augusts, būs nelabvēlīga diena. Pilna prognoze ir sagatavota sadarbībā ar Spogulis žurnālistiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auna plāni šodien var tikt pilnībā izjaukti negaidītu ziņu dēļ. Iespējams, tev nāksies steidzami kaut kur doties vai risināt citu cilvēku problēmas. Vakars ir piemērots tikšanās reizēm un personisku jautājumu risināšanai.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Rīts Vēršiem sāksies jautrs un daudzsološs. Tomēr pēcpusdienā iespējamas kļūdas, kas var nodarīt būtisku kaitējumu. Esi uzmanīgs un piesardzīgs.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Draudzenēm diena solās būt veiksmīga. Jums izdosies izpildīt visus plānotos uzdevumus. Tomēr centies nesteigties, lai izvairītos no kļūdām un negatīvām sekām.

Lasi arī: Kraukšķīgi un nedaudz pikanti Zojas tantes gurķi no Odesas: lieliski gurķi ziemai sinepju marinādei

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēzis piedzīvos mierīgu dienu. Izrāda pašpārliecinātību un esi prasīgs. Tavas pūles galu galā atmaksāsies, un tu būsi lepns par saviem sasniegumiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Šodien ir labvēlīga diena Lauvām. Viss ir uz pareizā ceļa. Tu vari būt liecinieks kādam konfliktam, un tas būtiski emocionāli ietekmēs tevi.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šodien nav slikta diena, tomēr Jaunavas var saskarties ar zaudējumiem. Tev par to nav jāuztraucas, jo tev nav spēka mainīt situāciju. Turklāt neatkarīgi no tā, kas notiks, viss beigsies ar to, ka tev būs vislabākais. Ir pienācis laiks iesaistīties iekšējās pārvērtībās: tagad tu esi spējīgs kļūt par savu labāko versiju.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem vajadzētu virzīties uz priekšu, neskatoties atpakaļ. Iespējams, šodien piepildīsies kāds no taviem sen lolotajiem sapņiem. Daži apstākļi var sagādāt pārsteigumu, taču tu pratīsi pielāgoties un būt elastīgs. Gūsi labumu pat no negatīvām situācijām.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpionus šodien ietekmēs ārējie apstākļi. Iespējami zaudējumi, taču tie ir nepieciešami tavai atbrīvošanai un pārejai uz jaunu attīstības līmeni. Tevi gaida nopietni izaicinājumi. Saglabājiet mieru un neļaujieties panikai.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem šī diena sagādās daudz pārsteigumu. Daži jaunumi liks tev pārdomāt savas vērtības un plānus, kā arī pārdomāt nākotnes prioritātes. Mēģini novērtēt to, kas tev patiešām rūp.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim šodienas diena būs saistīta ar izdevumiem – gan finansiāliem, gan emocionāliem. Tev būs jāpieņem svarīgs lēmums, kas ietekmēs gan tevi, gan tavu ģimeni.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šī diena Ūdensvīriem būs diezgan sarežģīta. Nopietni apstākļi liks tev reālistiski paskatīties uz dzīvi. Tev nāksies atteikties no dažām ilūzijām, un jo ātrāk tu to izdarīsi, jo labāk. Iespējams, tev nāksies kaut ko upurēt, lai iegūtu ko nozīmīgu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis saskarsies ar nepatīkamiem pārsteigumiem, grūtībām un satricinājumiem. Tomēr tu spēsi tikt galā ar visiem uzdevumiem un īstenot savus plānus. Skaties uz notiekošo ar filozofisku mieru, mazāk sapņo un esi reālists – tas tev palīdzēs gūt panākumus.

Leave a Comment