Ko darīt, ieraugot eņģeļa ciparu 11:11: numerologa padoms

Vai tas ir kādreiz noticis ar jums? Ko darīt, ieraugot eņģeļa numuru 11:11: numerologa padoms Iespējams, esat izlasījis visus mūsu rakstus par eņģeļu numuriem.

Bet pat tad, ja jūs nevienu no tiem neesat redzējis un pat nezināt, kāpēc cilvēki skaitļu atkārtošanai piešķir tik lielu nozīmi, jūs, iespējams, kaut ko sajutīsit, kad pulkstenī redzēsit 11:11. Kāpēc tas notiek? Izdomāsim!

Kas ir eņģeļu skaitļi?

“Eņģeļu skaitļi ir skaitļu dublikāti, ko mēs redzam ikdienas dzīvē,” skaidro taro lasītājs, astrologs un numerologs Letao Vans. — Numeroloģijā valda uzskats, ka katrs cipars nes īpašu vibrāciju. Tāpēc skaitļu atkārtošanu mēs uzskatām par īpašiem vēstījumiem – vēstījumiem, ko augstākie spēki vai, ja vēlaties, jūsu personīgais sargeņģelis vēlas jums nodot.”

“Kad skaitlis dubultojas, tas nozīmē, ka Visums piedāvā jums atbalstu, un eņģeļi ir dubultojuši savas rūpes par jums. Ja noteiktā laika periodā redzat trīs vai četru ciparu secības vairāk nekā trīs reizes, tad jūs varat sagaidīt īstus brīnumus: šķēršļi pazudīs paši, un situācija kā uz burvju mājienu mainīsies uz labo pusi,” stāsta garīgā trenere Linda Berija.

Dažādiem skaitļiem ir paslēptas dažādas nozīmes – protams, četrām vienībām ir arī sava. Kuru? Tas, iespējams, ir viens no nozīmīgākajiem skaitļiem numeroloģijā – galu galā tam ir sena vēsture.

Eņģeļa numura 1111 nozīme

Numerologi uzskata, ka cipars 1 ir viens no svarīgākajiem : pirmkārt, tas simbolizē vienīgo patieso Dievu, otrkārt, visas svētajā grāmatā minētās svarīgās darbības veiktas vienatnē.

“Nulle ir nekas, tukšums. Viens ir sākuma punkts: pārejot uz to, jūs kaut ko manifestējat materiālajā pasaulē. Gan 1, gan 11 ir pilnības, vienotības un integritātes pazīmes,” saka speciālists.

Ko tas nozīmē, ja jūs bieži redzat numuru 1111?

Varbūt tas jau ir noticis ar jums: jūs nejauši paskatījāties pulkstenī un redzējāt skaitļus 11:11. Kad tas tiek atkārtots atkal un atkal, jūs neizbēgami sākat domāt, ka tā ir vairāk nekā smieklīga sakritība, un numerologi tam piekrīt.

“Īpašu nozīmi piešķiram skaitlim 11 – tas ir jauns sākums, ieejot nākamajā dzīves posmā. Ja skatāties pulkstenī un redzat šādu dubultnieku, tas nozīmē, ka Visums jums saka, ka jūs drīz iegūsit visu, ko vēlaties. Būtībā jums tiek teikts, ka esat uz pareizā ceļa — esiet pozitīvs, domājiet pozitīvi un virzieties uz priekšu,”.

Ko 1111 nozīmē mīlestībai?

Runājot par jūtām, četras vienības ir droša zīme, ka jūsu attiecības ir ideālas – jūs saņēmāt to, ko lūdzāt. Vientuļajiem 1111 ir ziņa, ka viņi ir īstajā vietā un ir sasnieguši punktu, kurā var izveidot savu sapņu savienību.

Lasi vēl: Debesis viņus ļoti mīl! No 1. septembra šīs 3 zvaigžņu zīmes ieiet ilgstošā labklājības periodā

Ko 1111 nozīmē jūsu karjerai?

Četras vienības stabilizē enerģiju jūsu karjerai: esat sapratis, kāds darbs jums ir nepieciešams, un jums ir laba izpratne par to, uz kādu mērķi jūs virzāties. Tagad tu esi stiprāks nekā jebkad agrāk – uzticies savai intuīcijai, veido jaunus plānus, seko tiem, un tevi gaida veiksme.

 

Leave a Comment