Zvaigžņu zīmes, kurām ir pati stiprākā enerģētika – ar viņiem joki mazi!

Zvaigžņu zīmes, kurām ir pati stiprākā enerģētika – ar viņiem joki mazi! Viņu enerģētiku bieži vien apkārtējie pat var sajust. 

Auns ♈️

Auns ir izteikts līderis starp zvaigžņu zīmēm ar spēcīgāko enerģiju.

Tās avots ir neizsmeļams, un tās ietekmes spēks uz citiem ir neticams. Tomēr ir jāspēj tikt galā ar tik spēcīgu instrumentu, pretējā gadījumā tas no radošas kļūst par destruktīvu. Par laimi, Auniem dažreiz izdodas kontrolēt savu plūsmu.

 

Vērsis ♉️

Enerģētiski visspēcīgākā no zemes zvaigžņu zīmēm ir Vērsis.

Viņam piemīt ļoti pamatīga, stabila, izmērīta enerģija, kas padara Vērsi spēcīgu un neatlaidīgu dzīves grūtību priekšā. Ir gandrīz neiespējami likt Vēršiem zaudēt savaldību, provocējot pārmērīgu enerģijas patēriņu, tāpēc viņi ir lieliski pasargāti no ārējām ietekmēm.

 

Dvīņi ♊️

Kā jau visām gaisa zīmēm, arī Dvīņiem piemīt ļoti maiga un radoša enerģija, kuras daudzums ir atkarīgs no aktuālajām vajadzībām.

Šī zvaigžņu zīme spēj uzkrāt iekšējo spēku un veiksmīgi pasargāt sevi no enerģijas vampīriem un ļaundaru negatīvās ietekmes. Vēl viena Dvīņu īpatnība ir tā, ka viņi spēj aizsargāt ne tikai sevi, bet arī savus mīļos.

 

Vēzis ♋️

Vēži varētu būt daudz enerģiskāki, ja netērētu savus enerģijas resursus pa kreisi un pa labi. Empātiskiem, līdzjūtīgiem Vēžiem ir ļoti grūti noturēt robežu starp krekla atbalstīšanu un atdošanu. Viņi bieži tik dāsni dalās savā enerģijā ar citiem. Vēžiem ir ļoti svarīgi pareizi izvēlēties savu vidi, pretējā gadījumā viņi riskē vienmēr palikt mīnusā.

Lasi vēl: Es iemācīšu, kā ziemā visus pārsteigt ar gardiem, pagatavotiem saldajiem pipariem

Lauva ♌️

Vēl viena zīme ar spēcīgu enerģiju. Lauva no Auna atšķiras ar to, ka vairāk koncentrējas uz sevi un mazāk uz ārpasauli. Lauvas izmanto visus iekšējos resursus savā labā, veidojot aizsardzību pret negatīvismu un saglabājot apņēmību, veselīgu egoismu un aktivitāti. Lauva ar savu enerģiju nevienam nekaitē, bet ne ar vienu nedalās.

 

Jaunava ♍️

Nevarētu teikt, ka Jaunavām būtu izcila enerģija, taču arī tās viņām netrūkst. Viņiem ir pietiekami daudz iekšējo resursu, lai apkārtējo nīsto haosu pārvērstu kosmosā un lēnām, bet noteikti realizētu visu, ko ir iecerējuši. Jaunavas ir arī lieliski pasargātas no enerģētiskajiem vampīriem un neļauj nevienam dzīvot uz sava rēķina.

 

Leave a Comment