3 zvaigžņu zīmes, kuras beidzot saņems šo ziņu, ko viņi ir gaidījuši šonedēļ

3 zvaigžņu zīmes, kuras beidzot saņems šo ziņu, ko viņi ir gaidījuši šonedēļ. Jūs beidzot uzzināsiet to ko vajadzēja jums jau zināt daudz ātrāk. 

Vērsis

Vērsis, jums ir pacietības reputācija, taču pat jūsu bezgalīgajam mieram ir savas robežas. Jūs gaidījāt šo ziņojumu, šķiet, mūžīgi. Neatkarīgi no tā, vai tas bija no sena drauga, ar kuru jums bija nesaskaņas, mīlestības intereses, kas pēkšņi pārtrauca sazināties, vai ģimenes locekļa, kurš attālinājās, gaidīšana bija mokoša. Tomēr šonedēļ šī ziņa beidzot nonāks.

Tev, Vērsis, svarīga ir drošības sajūta, ko sniedz komunikācija. Jūs attīstāties, ja precīzi zināt, kāda ir jūsu pozīcija attiecībās ar cilvēkiem. Kad kāds pazūd vai pazūd no radara, tas izsit no līdzsvara. Bet šī ziņa?

Tas sniegs jums skaidrību, kuru jūs gaidījāt. Šī saruna var nebūt viegla, taču tā palīdzēs jums atgriezties tajā stabilitātes stāvoklī, ko tik ļoti vērtējat. Nebaidieties izpaust visu, kas sakrājies jūsu dvēselē, kad ziņa pienāk – jums ir pietiekami daudz pacietības un neatlaidības, lai tiktu galā ar to, kas ir jāatrisina.

 

Vēzis

Vēzis, tu jūti lietas ļoti dziļi, un, ja kāds, kas tev rūp, nesazināsies, tas var tevi skart stiprāk nekā citus. Jūs gaidījāt šo ziņojumu kā bākugunis vētrā, cerot, ka tas jūs atgriezīs mierīgos ūdeņos. Tā var būt ziņa no ģimenes locekļa, bijušā partnera vai tuva drauga, kurš ir atsvešināts. Klusums atstāja tukšumu tavā sirdī, liekot tev prātot, kas nogāja greizi, lai gan visu darīji pareizi.

Šonedēļ šis klusums tiks pārtraukts. Beidzot parādīsies ziņa, kuru gaidījāt, un līdz ar to atnāks arī atvieglojuma vilnis. Jums, Vēzi, nav runa tikai par vēstījuma saņemšanu — jums ir svarīga ar to saistītā emocionālā saikne. Jūs augstu vērtējat dziļas, jēgpilnas attiecības, un šī ziņa atvērs durvis, kuras, iespējams, domājāt, ka tās ir aizvērtas uz visiem laikiem. Esiet gatavs sajūtām, kas radīsies, un atcerieties, ka ir normāli visu izjust dziļi. Tas padara jūs tik īpašu.

 

Svari

Svari, jūs ienīstat konfliktus un nelīdzsvarotību, kas ziņas gaidīšanu padara vēl saspringtāku. Jūs droši vien esat atkārtojis sarunas savā galvā, domājot par to, ko jūs būtu varējis pateikt savādāk vai ko jūs varētu darīt, lai atjaunotu mieru. Neatkarīgi no tā, vai tas ir kāds, ar kuru esat romantiski saistīts, vai draugs, ar kuru esat sastrīdējušies, komunikācijas trūkums smagi nomāc jūs.

Tomēr šonedēļ jūs saņemsit tādu pašu ziņojumu. Tas pienāks tieši laikā, lai nomierinātu jūsu nervus un atjaunotu tik nepieciešamo harmoniju.

Lasi vēl: Ko darīt, ieraugot eņģeļa ciparu 11:11: numerologa padoms

Svari tiecas pēc līdzsvara, un, kad kāds zaudē kontaktu, tas tevi izsit no līdzsvara. Šis ziņojums palīdzēs jums sākt atjaunot šo līdzsvaru. Beidzot jums būs iespēja apspriest situāciju, mazināt situāciju un atrast vidusceļu, kurā jūs abi atkal jūtaties ērti. Nevilcinieties būt diplomāts, kāds esat pēc būtības — jūsu spēja redzēt abas puses palīdzēs jums viegli orientēties šajā sarunā.

 

Leave a Comment