8 Holivudas spīdekļi, kuri gandrīz zaudēja dzīvību filmēšanas laukumā. Bet Dievs viņiem stāvēja klāt!

Aktiera darbs, protams, ir interesants, bet reizēm arī ļoti bīstams. Šoreiz mēs nerunāsim par reputāciju, kā varētu domāt, bet gan par dzīvību un veselību.

Jā, dažkārt filmās, lai noturētu skatītāju uzmanību, tiek parādīti īpaši triki, kuru veikšana apdraud aktieru dzīvību. Un dažkārt briesmas uzrodas gandrīz no nekurienes, un aktieriem zināms laiks ir jāpavada nevis filmēšanas laukumā, bet gan slimnīcā.

Dženifere Lorensa (“Bada spēles: Zobgaļsīlis”)

Dženifere, kas šajā zinātniskās fantāzijas filmā tēloja vienu no galvenajām lomām, tik tikko izglābās no nāves. Kinolentes uzņemšanas laikā tunelī darbojās dūmu mašīna, kas sabojājās pašā spraigākajā darba dunā. Šā iemesla dēļ vairāki aktieri, tostarp Dženifere gandrīz nosmaka. Par laimi, glābēji ieradās ātri un visus cietušos izglāba.

 

Džonijs Deps (“Vientuļais reindžers”)

Nelaime notika, kad aktieris vienā no filmas ainām jāja ar zirgu un nejauši izkrita no segliem. Viņš pieķērās dzīvniekam pie krēpēm, bet pēc tam nokrita tam pie kājām. Starp citu, Džonijs tika cauri tikai ar sasitumiem. Lūk, ko nozīmē veiksme!

 

Džeimija Aleksandra (“Tors: Tumsas karaļvalsts”)

Situācija, kas notika ar Džeimiju, pierāda, ka jebkurš supervaronis pirmām kārtām ir cilvēks, jo nokrītot pa kāpnēm, viņa mēnesi nevarēja filmēties.

Tomēr, ņemot vērā gūtās traumas, viņa salīdzinoši ātri atveseļojās. Bija lauzti 11 skriemeļi, traumēts mugurkaula disks, izmežģīts plecs un plīsis rombveida muskulis.

 

Toms Krūzs (“Rītdienas robeža”)

Toms Krūzs mīl ekstrēmos sporta veidus: viņš pats veic visus savus trikus, vada helikopteru un dažreiz pat izglābj kolēģus filmēšanas laukumā. Bet arī viņš pat vismaz vienu reizi bija uz nāves sliekšņa.

Lasi vēl: Tikai 5 zodiaka zīmēm aprīļa mēnesis būs veiksmes un panākumu mēnesis, pārējās gaida nelaimes

Stāsts, protams, nav tas spilgtākais, taču reiz filmēšanas laukumā viņa kolēģis ļoti ātri brauca ar automašīnu, nenovaldīja to un ietriecās kokā, gandrīz nogalinot aizmugurējā sēdeklī sēdošo Tomu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment